&noscript=1 />
slider-ontwerp-15%

15% KORTING op echt ALLES

Wij maken droombadkamers betaalbaar voor iedereen! En dat blijkt wel uit deze topactie! Momenteel profiteer je namelijk van maar liefst 15% korting op alles! Deze actie loopt slecht tot het einde van het jaar, dus profiteer nu!

In verband met verwachte drukte, adviseren wij om een afspraak te maken. Tijdens een digitaal adviesgesprek met één van onze badkamerspecialisten nemen wij rustig de tijd om een totaaladvies (inclusief gratis 3D-ontwerp) te geven, passend bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden. Op locatie kunnen we zelfs direct inmeten! Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat er mogelijk is.

Let op: Wij houden te allen tijde strikt rekening met de richtlijnen van het RIVM. Onze adviseurs houden voldoende afstand, dragen mondkapjes en houden altijd 1,5 meter afstand.

Algemene actievoorwaarden 15% korting

  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet geldig op lopende offertes.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet met terugwerkende kracht geldig.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn alleen geldig bij aankoop in een filiaal van Sani4all.
  • Deze actie geldt alleen bij aankoop van een complete badkamer.
  • De korting geldt niet voor actieproducten.
  • Een volledig badkamer bestaat minimaal uit: badkamermeubel, vloertegels, wandtegels, wastafelkraan, spiegel, douche en/of bad, douchecabine of douchedeur, douchedrain, afvoersets, douchekranen, inbouwreservoir, wandcloset en toebehoren.
  • Per vestiging kan de inhoud van de actie verschillen, zoals verschillende actieartikelen.
  • Contacteer de vestiging bij jou in de buurt voor meer informatie.
  • Actie geldig tot en met 31 december 2021.

Het grootste assortiment tegels van Nederland

Sani4all heeft een groot assortiment vloer- en wandtegels voor iedere ruimte in huis. Met de vele A-merken, zoals Vtwonen tegels, Douglas & Jones by Vtwonen, RAK, Cottoceramix, Terratinta en Flaviker, zit er altijd een tegel bij die jij zoekt. Je hebt de mogelijkheid uit verschillende afmetingen te kiezen, maar ook uit diverse kleuren, kleurtinten, afwerkingen, hand vervaardigde tegels of zelfs tegels voor buiten.

Altijd scherpe prijzen

Hoewel veel van onze vloer- en wandtegels van A-merken zijn, betaal je bij Sani4all altijd de scherpste prijs. Door gezamenlijk, en dus groot, in te kopen zie je dit voordeel direct terug in je portemonnee. Kom het zelf zien, laat je verrassen of inspireren. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken, dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. De koffie staat klaar!

1