2e paasdag geopend

Wij zijn 2e paasdag open, met extra voordeel!

Sani4all is op 2e paasdag geopend. Je kan dus gewoon terecht bij dé specialist op het gebied van badkamers, sanitair en tegels. Sterker nog! We geven zelfs 15% korting op een complete badkamer, bovenop onze scherpste prijzen. Kom dus op 2 april naar onze showroom!

Dankzij onze uitstekende service en het ruime assortiment waan je je in een badkamerspeciaalzaak. Je geniet bij ons van de zekerheid van alles onder één dak en ervaart het gemak van onze totaalaanpak zodat jij 100% tevreden bent. Sani4all is verrassend anders voor iedereen. Hoe dat komt? Onze service en prijs. Dat wil zeggen: écht iedereen kan bij ons slagen.

Let op; Sani4all Dronten en Sani4all Hoogeveen zijn wel gesloten op 2e paasdag.

Gratis deskundig advies?
Plan direct in verband met de verwachte drukte met de paasdagen!

Inclusief gratis 3D ontwerp bij Sani4all.

Nu een gratis elektrische tandenborstel bij een vrijblijvende offerte! OP=OP!

Dat jij 100% tevreden bent; dat is waar Sani4all naar streeft. Daarom hebben wij onze complete ontzorging in het leven geroepen. Dit betekent dat je niet alleen geniet van alles wat een luxe badkamerspeciaalzaak je biedt, zoals een gratis 3d ontwerp en een breed assortiment A-merken, maar dat je ook nog eens veel voordeliger uit bent.

Voordelen badkamerspeciaalzaak

Daarom kies je voor Sani4all

Sani4all kiest ervoor om zeer scherpe internetprijzen te hanteren, maar wel alle voordelen van een badkamerspeciaalzaak aan te bieden. Zo streven wij ernaar dat jij 100% tevreden bent.

Waar onze lage prijzen dan vandaan komen? Ten eerste kopen wij groot in, veelal direct bij de leverancier. Daarnaast vind je Sani4all niet in luxe showrooms. Wij kiezen ervoor je te voorzien van deskundig advies vanuit eenvoudige showrooms. Natuurlijk vind je hier wel alle producten, veel inspiratie en een ruim assortiment van zowel bekende A-merken als Grohe, Sunshower, Geberit, Villeroy & Boch, vtwonen, Sphinx, Geesa en Sealskin.

  • Wij bieden sanitair & tegels voor elke portemonnee.
  • Onze badkameradviseur is je vaste aanspreekpunt.
  • De medewerkers geven altijd deskundig en eerlijk advies.
  • Ons team bestaat uit vakkundige en gediplomeerde vakmensen.
  • Sani4all heeft negen fysieke showrooms om inspiratie op te doen.
  • Door onze efficiënte manier van werken komen we altijd tot een lage totaalprijs.
  • Al veel tevreden klanten zijn je voorgegaan.

Bekijk waar we trots op zijn!

Afspraak maken bij Sani4all

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen bij de aanschaf van je nieuwe badkamer? Kom naar een vestiging bij jou in de buurt! Je vindt ons in Deventer, Dronten, Genemuiden, Hoogeveen, Uden, Varsseveld, Vianen, Zevenaar en Zwolle.

Onze adviseurs nemen graag de tijd om je van een vrijblijvend deskundig advies en gratis 3D tekening te voorzien. Je bent altijd van harte welkom, de koffie of thee staat klaar!

Zeker weten dat één van onze adviseurs beschikbaar is? Maak dan een afspraak op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomt.