&noscript=1 />
portofolio_image

De 4 zekerheden van Sani4all

 • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-
 • Vakkundige montageservice
 • 5 jaar garantie op jouw badkamer
 • 43 A-merken in ons assortiment

Wij maken voor u een gratis 3D-ontwerp! Binnen 24 uur een 3D-advies op uw email!

Uniek in Nederland!

Bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer, is het belangrijk om een goed begin te maken. Bij ons kun je daarom terecht voor het gratis laten maken van een 3D-ontwerp van jouw droombadkamer. Zo brengen we jouw wensen in beeld, op basis van de afmetingen van jouw badkamerruimte. Vul hieronder je gegevens en wensen in, dan voorzien we je geheel vrijblijvend van een uniek 3D-ontwerp voor jouw badkamer. Voor iedere wens en ieder budget steken wij de handen uit de mouwen om je van het mooiste ontwerp te voorzien!

 • Stap 1: Vul jouw contactgegevens in

 • Stap 2: Geef de afmetingen van jouw badkamer door

  Voer hier de afmetingen in (in meters)
 • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  Bijlage toevoegen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zelf een 3D-ontwerp tekenen?

Je kunt ervoor kiezen om jouw wensen en afmetingen aan ons door te geven, waarop wij jou verrassen met een compleet badkamerdesign. Maar je kunt ook zelf aan de slag met onze badkamerplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een mooi beeld van jouw nieuwe badkamer en van hoe je jouw wensen hierin kunt integreren. Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw badkamer is: onze online 3D badkamerplanner is het ideale middel voor het in beeld brengen van jouw droombadkamer!

De badkamerplanner bestaat uit vier stappen:

STAP 1

RUIMTE SELECTEREN

Selecteer de vorm en afmetingen van je badkamer. Voor iedere badkamervorm kun je terecht in de 3D badkamerplanner. Hulp nodig? Wij helpen je graag bij het inmeten van je badkamer. Neem contact met ons op, dan komen we binnenkort bij je langs.

STAP 2

Ruimte inrichten

Nu begint het leuke gedeelte: je badkamer inrichten in 3D! Met veel keuze uit ons ruime assortiment vind je altijd de onderdelen voor jouw ideale badkamer. Denk aan douches, baden, badmeubels, badkamerkasten, toiletten en nog veel meer.

STAP 3

Betegelen

Na het inrichten van jouw droombadkamer, gebruik je onze 3D-tool voor de afwerking van jouw ruimte: de betegeling. Bekijk jouw 3D-badkamer vanuit verschillende perspectieve en werk jouw 3D-ontwerp mooi af.

STAP 4

Vul je gegevens in

Helemaal tevreden? Stuur je eigen 3D-ontwerp voor jouw droombadkamer op naar onze adviseurs. Zijn nemen zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen met het realiseren van jouw droombadkamer!

Wanneer je zelf al een 3D-ontwerp gemaakt hebt, maak dan een vrijblijvende afspraak met een adviseur in een van onze vestigingen. We pakken dan het ontwerp erbij en nemen de tijd om je een persoonlijk advies over de verschillende materialen en kleuren die passen bij jouw droombadkamer!

Maak zelf online

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

1