portofolio_image

De 4 zekerheden van Sani4all

  • Altijd een gratis 3D ontwerp.
  • Altijd een vakkundige montageservice.
  • Altijd 5 jaar garantie op ons assortiment.
  • Altijd de beste (A-) merken.

Maak een 3D-ontwerp van jouw droombadkamer

Uniek in Nederland!

Zorg wel dat je goed begint. Maak daarom altijd een ontwerp van je droombadkamer. Ongeacht of je bij ons koopt of niet. Laat je wensen en afmetingen achter en ontvang direct een vrijblijvend en gratis 3D-ontwerp!

  • Stap 1: Vul jouw contactgegevens in

  • Stap 2: Geef de afmetingen van jouw badkamer door

    Voer hier de afmetingen in (in meters)
  • Bijlage toevoegen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zelf een 3D-ontwerp tekenen?

Je kunt ook zelf aan de slag met onze badkamerplanner! Door een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp te maken krijg je een helder beeld van je nieuwe badkamer en kun je direct zien of al jouw wensen passen in je nieuwe droombadkamer. Ongeacht of je een grote of kleine badkamer hebt. Onze 3D tool is dan ook de ultieme badkamerplanner! Stel eenvoudig je nieuwe badkamer samen en bekijk alvast hoe deze eruit komt te zien. De badkamerplanner bestaat uit vier stappen:

STAP 1

RUIMTE SELECTEREN

Selecteer de vorm en afmetingen van je badkamer. Er zijn meerdere badkamervormen beschikbaar! Heb je hulp nodig bij het inmeten? Schakel ons in en wij komen hiervoor bij je langs.

STAP 2

Ruimte inrichten

Richt de ruimte in met de gewenste badkameronderdelen, zoals douches, baden, badmeubels, badkamerkasten, toiletten en nog veel meer.

STAP 3

Betegelen

Kies de betegeling van je badkamer om de ruimte af te maken. In deze stap kan je ook het eindresultaat bekijken vanuit andere perspectieven!

STAP 4

Vul je gegevens in

Stuur je 3D ontwerp op naar onze adviseurs. Deze nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op!

Wanneer je zelf al een 3D-ontwerp gemaakt hebt, maak dan een vrijblijvende afspraak met een adviseur in een van onze vestigingen. We pakken dan het ontwerp erbij en nemen de tijd om je een persoonlijk advies over de verschillende materialen en kleuren die passen bij jouw droombadkamer te geven!

Maak zelf online

Volg ons voor de laatste badkamer trends!