500 euro actie (desktop)-website

Ontvang €500,- korting bij aankoop van een complete badkamer!

We hebben al even mogen genieten van de zomerse temperaturen en dat doet ons goed. Droom je al lange tijd over een nieuwe badkamer maar weet je niet waar je moet beginnen? Kom deze zomer naar Sani4all en laat je inspireren in een van onze showrooms! Genoeg inspiratie opgedaan? Bij Sani4all krijg je deze zomermaanden maar liefst €500,- korting bij een complete badkamer! Dus €500 korting op de altijd scherpe netto prijzen van Sani4all!

Ben je opzoek naar een nieuwe badkamer?  Dan is dit het moment om een afspraak te maken bij een Sani4all bij jou in de buurt. Neem contact op met één van onze vestigingen bij jou in de buurt voor de actievoorwaarden. Onze adviseurs vertellen je graag meer!

Door deze topactie kan het wellicht wat drukker zijn in onze vestigingen. Om er zeker van te zijn dat een adviseur alle tijd voor je heeft, raden we je aan om een afspraak te maken bij een Sani4all bij jou in de buurt. Tijdens een (digitaal)adviesgesprek met deskundig badkameradvies nemen wij rustig de tijd om jouw wensen in kaart te brengen. Daarnaast ontvang je ook nog eens een gratis 3D-ontwerp ter waarde van €150, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Plan direct een afspraak in bij een Sani4all bij jou in de buurt of kies voor een afspraak op afstand.

Goed om te weten: Wij houden in onze showroom strikt rekening met de richtlijnen van het RIVM. Onze adviseurs houden voldoende afstand en onze showrooms worden intensief schoongehouden!

Algemene voorwaarden actieperiode

  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen.
  • Bij aankoop van een complete badkamer;
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet geldig op lopende offertes.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet met terugwerkende kracht geldig.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn alleen geldig bij aankoop in een filiaal van Sani4all.
  • Benoemde actie is geldig t/m 30 september 2020.
jpg-loft2

Het grootste assortiment tegels van Nederland

Sani4all heeft een groot assortiment vloer- en wandtegels voor iedere ruimte in huis. Met de vele A-merken, zoals Vtwonen tegels, Douglas & Jones by Vtwonen, RAK, Cottoceramix, Terratinta en Flaviker, zit er altijd een tegel bij die jij zoekt. Je hebt de mogelijkheid uit verschillende afmetingen te kiezen, maar ook uit diverse kleuren, kleurtinten, afwerkingen, hand vervaardigde tegels of zelfs tegels voor buiten.

Altijd scherpe internetprijzen

Hoewel veel van onze vloer- en wandtegels van A-merken zijn, betaal je bij Sani4all altijd de scherpste prijs. Door gezamenlijk, en dus groot, in te kopen zie je dit voordeel direct terug in je portemonnee. Kom het zelf zien, laat je verrassen of inspireren. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken, dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. De koffie staat klaar!