Sani4all

COMPLETE BADKAMERWEKEN BIJ SANI4ALL!

Nu €500,- korting bij aankoop van jouw badkamer!

Profiteer nu van deze waanzinnige actieweken bij Sani4all. Krijg alleen deze maand een cheque van €500.-! In te leveren voor korting op jouw complete badkamer. En laten wij, als badkamerspecialist, ook nog eens het grootste assortiment van heel Nederland hebben. Bij Sani4all slaag je altijd én profiteer je natuurlijk voor onze kenmerkende scherpe prijzen. Kom nu voor jouw droombadkamer naar één van onze vestigingen.

Neem contact op met één van onze vestigingen bij jou in de buurt voor de actievoorwaarden. Onze adviseurs vertellen je graag meer!

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij om een afspraak te maken. Dan kunnen onze adviseurs de tijd voor je nemen die je verdient. Zij voorzien jou graag van deskundig advies en maken direct een gratis 3D ontwerp van jouw badkamer. Maak je afspraak in de voor jouw dichtstbijzijnde vestiging hier. Wil je gewoon inspiratie op doen? De koffie staat bij ons altijd klaar!


Het grootste assortiment tegels van Nederland

Sani4all heeft een groot assortiment vloer- en wandtegels voor iedere ruimte in huis. Met de vele A-merken, zoals Vtwonen tegels, Douglas & Jones by Vtwonen, RAK, Cottoceramix, Terratinta en Flaviker, zit er altijd een tegel bij die jij zoekt. Je hebt de mogelijkheid uit verschillende afmetingen te kiezen, maar ook uit diverse kleuren, kleurtinten, afwerkingen, hand vervaardigde tegels of zelfs tegels voor buiten.

Altijd scherpe internetprijzen

Hoewel veel van onze producten van A-merken zijn, betaal je bij Sani4all altijd de scherpste prijs. Door gezamenlijk, en dus groot, in te kopen zie je dit voordeel direct terug in je portemonnee. Kom het zelf zien, laat je verrassen of inspireren. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken, dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. De koffie staat klaar!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk een deel van ons ruime assortiment online!

Bekijk het assortiment badkamermeubels

Gratis adviesgesprek?

Zolang als je nodig hebt, inclusief gratis 3D ontwerp

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek