Sani4all

Welk plafond kies ik?

Bij Sani4all kun je kiezen voor drie soorten plafonds, allen met hun eigen voordelen: MDF, Aluminium en een Spanplafond. Waar je ten alle tijden op moet letten is dat welk plafond je ook kiest, deze altijd water- en vochtbestendig moet zijn.

MDF Plafond

De naam zegt het al, dit plafond is gemaakt van MDF. Medium Density Fiberboard is gemaakt van geperst hout. De houtvezels hierin zijn gedroogd en met hars aan elkaar verbonden. Het gevolg is dat MDF goed bewerkbaar is, zelfs voor iemand zonder ervaring in het bewerken hiervan. De fijne vezelstructuur zorgt ervoor dat MDF nooit versplintert. Bovendien werkt MDF nauwelijks en heeft het een grote buigsterkte.

De MDF plafonds van Sani4all zijn afgewerkt met een kunststoffolie aan de zichtzijde. Dit heeft tot gevolg dat het plafond vochtwerend is.

Andere kenmerken zijn:

  • Eenvoudig te monteren, direct onder het bestaande plafond
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Randafwerking d.m.v. een plint
  • Makkelijk zelf te monteren
  • Leverbaar in 2 breedtematen: 290 of 415 mm
  • Leverbaar in 10 kleuren

mdf-plafond-keuzehulp

Bekijk het MDF Plafond direct!

Aluminium Plafond

De sfeer in je badkamer wordt op het eerste gezicht bepaald door het badkamermeubel en de vloer- en wandtegels. Maar vergis  je niet, ook het plafond draagt bij aan de uitstraling van je nieuwe badkamer. Ben je op zoek naar een bijzonder plafond met een prachtige uitstraling? Dan is ons aluminium plafond wat je zoekt.

Een aluminium plafond in je nieuwe badkamer is bijzonder uniek en brengt een speciale sfeer met zich mee. Omdat dit plafond vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam is gaat het jarenlang mee. Condensvorming is verleden tijd, omdat de plafondpanelen zich razendsnal aan de omgevingstemperatuur aanpassen. Bovendien kun je kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren. Ben je de huidige kleur zat? Dan installeer je toch gewoon een nieuwe kleur – zonder ingrijpende werkzaamheden.

Sani4all levert drie soorten Aluminium palfonds. Ontdek alle soorten hier!

aluminium-plafond-keuzehulp

Bekijk het Aluminium Plafond direct!

Spanplafond

Het spanplafond is een nieuwe noviteit bij Sani4all. Het grote voordeel van dit plafond is dat je geen naden hebt, tot een breedte van maximaal 5.10 meter. De overige voordelen van het spanplafond zijn oneindig: brandwerend, onderhoudsvrij, schimmelwerend, naadloos, vochtwerend, afwasbaar, overschilderbaar én 10 jaar garantie. Waarom je nog niet eerder gekozen hebt voor dit plafond vraag je je af? Geen probleem. Dit spanplafond wordt ook nog eens in 1 dag gemonteerd. Je huidige plafond is dus zo vervangen!

Kom snel langs in een vestiging bij jou in de buurt om het spanplafond te bekijken en laat je overtuigen!

spanplafond-keuzehulp

Bekijk het Spanplafond direct!