• Klanten beoordelen ons met een 9,0!
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in Nijmegen

Woon je in Nijmegen en wil je een badkamer kopen? Dan ben je van harte welkom bij Sani4All! Onze winkel in Beuningen bevindt zich op nog geen kwartiertje rijden van Nijmegen. Hier vind je een goedgevulde winkel van ruim 600 m2, waar onze medewerkers al klaarstaan om jou aan jouw droombadkamer te helpen. Er is een ruime keuze aan complete badkamers, badkamermeubels, tegels, sanitair en accessoires. Wanneer je een bezoek brengt aan deze Sani4All winkel nabij Nijmegen, zullen onze medewerkers uitgebreid de tijd voor je nemen. Ze inventariseren jouw wensen en indien gewenst ontvang je van ons een gratis ontwerp voor jouw badkamer. Helemaal op basis van jouw wensen en budget.

Een badkamer voor iedereen

Iedereen heeft een eigen stijl en geen huishouden hetzelfde budget. Wanneer je dus een badkamer gaat kopen voor jouw huis in Nijmegen, is het belangrijk dat deze voldoet aan jouw wensen en eisen. Daarom bieden wij badkamers en producten van alleen de beste merken, voor een eerlijke prijs. Tal van stijlen zijn verwerkt in onze winkels en voor ieder budget is er wel een geschikte badkamer te vinden. Wanneer je vanuit Nijmegen onze Sani4All winkel bezoekt, kun je dan ook uitgaan van de beste service. Kies je voor een luxe badkamer in moderne stijl, of juist voor een kleurrijke, knusse badkamer? Onze specialisten weten precies hoe ze jouw badkamerwensen kunnen vertalen naar jouw droombadkamer. Kom dus gerust naar Sani4All Beuningen als je een badkamer wil kopen voor je huis in Nijmegen!

Jouw badkamer kopen in Nijmegen

Wanneer je van plan bent om een nieuwe badkamer te kopen voor je huis in Nijmegen, wil je dat mensen met je meedenken. Of je nu al weet wat je wil of nog geen idee hebt wat jouw badkamerwensen zijn, bij Sani4All helpen we je écht. Met onze expertise kunnen wij jou adviseren in de te maken keuzes en de zaken uit handen nemen wanneer je dat graag wil. Onze persoonlijke aanpak maakt dat onze klanten optimaal kunnen genieten van hun droombadkamer.

Jouw badkamer compleet verzorgd

Voor iedereen die in Nijmegen woont en een badkamer wil kopen, staat de koffie al klaar bij Sani4All Beuningen. Wij staan hierbij voor je klaar van A tot Z. Kom je bij ons binnenlopen, dan beginnen we met het luisteren naar jouw wensen. Vervolgens kun je een gratis 3D-ontwerp voor jouw badkamer laten maken. Of ga zelf aan de slag in onze toegankelijke 3D-tool! Wanneer je precies de badkamer hebt gevonden die voldoet aan jouw wensen en budget, kun je nog steeds op ons bouwen. Zo monteren we graag jouw nieuwe badkamer in Nijmegen en zorgen we voor een strakke afwerking. Dan kan jij straks optimaal genieten van jouw droombadkamer!

Sani4All Nijmegen

Woon je dus in Nijmegen en wil je een nieuwe badkamer kopen? Dan zien we jou graag bij Sani4All Beuningen. De koffie staat voor je klaar, net als onze enthousiaste medewerkers en de mooiste badkamers. We zien je graag verschijnen!

Sani4All Beuningen
Hadrianussingel 28
6642 AJ Beuningen

024 202 3135