Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Op zoek naar een nieuwe badkamer?

Bij Sani4All vind je de mooiste badkamers en toiletten voor ieders budget. Je kan bij ons slagen voor een klassieke badkamer. Maar je vind bij ons ook complete badkamers met de laatste trends en kleuren! Naast dat we een groot assortiment van diverse A-merken hebben, vind je bij ons de grootste tegelcollectie van Nederland! Tegels bepalen voor een groot deel de sfeer van de badkamer. Bij ons kan je kiezen uit diverse betaalbare tegels die passen bij elke stijl. Daarnaast vind je in onze winkels een groot assortiment decortegels. Bij ons vind je altijd de juiste tegel die past bij jouw stijl en budget. Als je jouw droombadkamer hebt uitgekozen kan je ervoor kiezen dat Sani4All ook jouw montage regelt. Wij werken uitsluitend met ervaren monteurs waar we al jaren mee samen werken. Zo weet je zeker dat de badkamer altijd goed gemonteerd wordt! Sani4All heeft de afgelopen jaren veel badkamers opgeleverd en heeft veel tevreden klanten. Het is niet voor niets dat onze klanten ons beoordelen met ruim een 9 gemiddeld!

Badkamer kopen in omgeving Loon op Zand

Als je bij Sani4All een adviesafspraak aanvraagt weet je zeker dat je eerlijk advies van de beste adviseurs ontvangt. Tijdens een adviesgesprek nemen onze adviseurs ruim de tijd om je te voorzien van alle nodige informatie zodat jij jouw droombadkamer kan samenstellen. Tijdens zo'n gesprek wordt ook altijd een 3D-ontwerp gemaakt. Dit allemaal is helemaal gratis! Door het maken van een 3D-ontwerp kan je snel zien of de opstelling die is gekozen past in de ruimte. Is er genoeg loopruimte? Kies je voor een douchewand of toch een inloopdouche? Met een 3D-ontwerp kan je veel beter zien of het ontwerp dat is gemaakt de beste is of dat je toch voor een andere indeling kiest. Kom eens langs in onze uitgebreide winkel in Kaatsheuvel en bekijk het zelf! Onze ervaren medewerkers helpen en adviseren je graag om de juiste keuze te maken.

Ik koop mijn badkamer bij Sani4All

De ervaren medewerkers van Sani4All helpen en adviseren je graag in onze winkel in Kaatsheuvel om de beste keuze voor jouw perfecte badkamer te maken. Dankzij de uitstekende service en het ruime assortiment waan je je bij ons in een badkamerspeciaalzaak. Je hebt bij ons alles onder één dak en ervaart het gemak van onze totaalaanpak. Sani4All is verrassend anders voor iedereen.

Maak een afspraak

Badkamer kopen in omgeving Loon op Zand