• Klanten beoordelen ons met een 9,0!
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamers inclusief montage

Een complete badkamer kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bij Sani4All maken we badkamerdromen betaalbaar. Dankzij de hulp van onze deskundige adviseurs kunnen wij altijd een complete badkamer voor je realiseren. Nu inclusief montagepakket! Van ontwerp tot afwerking: laat het over aan de badkamerspecialisten van Sani4All. Wij bieden complete badkamers voor iedereen en zorgen dat je straks zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe prachtige en goedkope badkamer. Wij bieden tevens totaalpakketten inclusief de montage. Je weet direct waar je aan toe bent. Meer weten over de montageservice en wat dit inhoudt? Klik hier! Zoek je een complete badkamer zonder montage? Kijk dan hier!

Afbeelding groot 2
Afbeelding groot 3
Afbeelding groot 4

Complete badkamer met alles erop en eraan!

Dankzij de hulp van onze adviseurs bespaar je ontzettend veel tijd en moeite bij het uitzoeken van een complete badkamer. Hierdoor heb je veel meer tijd voor andere zaken, zoals het uitzoeken van badkameraccessoires, het kopen van sanitaire producten en het opdoen van inspiratie. Sani4all levert complete badkamers die van alle gemakken voorzien zijn en er strak en afgewerkt uitzien. Alles wat een badkamer nodig heeft, vind je dan ook terug in onze badkameropstellingen. Denk hierbij aan een douche, toilet, bad, tegels, wastafel en nog veel meer. Goedkope badkamers van de allerhoogste kwaliteit vind je bij Sani4All.