Badkamertegels kopen

Badkamertegels kopen doe je in één van de uitgebreide showrooms van Sani4all. Bij ons vind je een ruim aanbod aan de mooiste en beste badkamertegels. De goedkoopste wandtegels en vloertegels koop je bij ons. De vloertegels kunnen niet alleen in de badkamer, maar ook uitstekend gebruikt worden in een woonkamer of kantoor. Deze tegelvloeren zijn niet alleen sfeervol, maar ook praktisch in onderhoud en reiniging en een prachtige oplossing voor in je badkamer of toiletruimte. Onze ervaren medewerkers kunnen je alles vertellen over de verschillende materialen, kleuren, bewerkingen en patronen. Wij hebben de meest actuele collecties van de bekende merken. Badkamertegels kopen, zoals vloertegels, wandtegels en houtlook tegels, doe je dus bij specialist Sani4all.

Mozaïektegels

Sani4all verkoopt verschillende soorten mozaïektegels. Deze tegels zijn beschikbaar in ontelbaar verschillende kleuren. En omdat de tegels gemaakt zijn van steen, een natuurlijk product, ziet elk mozaïeksteentje er ook anders uit. Bezoek een van onze vestigingen om al onze mozaïektegels te bekijken.

Handgemaakte tegels

In ons assortiment zitten ook een paar handgemaakte tegels. Dit betekent dat iedere tegel een beetje extra liefde heeft gekregen. Ook ziet elke handgemaakte tegel er weer anders uit dan de andere. Ze verschillen dan heel licht in kleur, gladheid en patroon zonder dat dit storend is. Klik hier om onze handgemaakte tegels te bekijken!

Portugese stijl

Sani4all verkoopt ook tegels in Portugese (Mediterraanse) stijl. Kijk naar het prachtige effect wat dat heeft gecreëerd in het volgende opgeleverde werk! Te warm voor je? Ga dan voor de neutralere Cottoceramix tegels van de serie Castelo of kom langs in een van onze showrooms en bekijk het gehele aanbod!

Badkamertegels koop je bij Sani4all

Sani4all heeft de mooiste collectie badkamertegels. Deze zijn bij ons verkrijgbaar tegen de voordeligste prijzen. Omdat wij grote aantallen slim en scherp inkopen en onze winkels efficiënt inrichten, kunnen wij onze producten goedkoop aanbieden. Of je nu de keuze maakt uit natuurstenen, vierkante of langwerpige badkamertegels; ze betalen voor het grootste gedeelte de sfeer in de badkamer. Kom naar Sani4all voor de meest stijl- en sfeervolle tegels. Onze mensen geven je graag een eerlijk en deskundig advies, zodat jij de mooiste tegels uitzoekt. Om een beter beeld te krijgen van je toekomstige droombadkamer, kun je bij ons een 3D ontwerp maken. Daarbij leveren wij deze producten gratis en verzorgen onze specialisten de professionele montage bij je thuis.

Badkamertegels kopen bij de specialist

Bij Sani4all vind je de goedkoopste en mooiste tegels voor in je badkamer, toilet of woonkamer. Met meer dan 15 jaar ervaring in de tegel en sanitair branche mogen we ons met recht specialist noemen. Heb je nog vragen? Onze ervaren medewerkers geven je graag een eerlijk en deskundig advies. Zo weet je zeker dat je in de toekomst kunt genieten van de tegels die precies aan je wensen voldoen.

Bekijk ons ruime aanbod badkamertegels

Gratis adviesgesprek

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

Onze vestigingen zijn ondanks de omstandigheiden wel open! Wij nemen uw gezondheid echter zeer serieus. Meer weten?  Lees meer!