&noscript=1 />
header-lease2

Wij maken droombadkamers betaalbaar

Droom je al tijden van die prachtige badkamer, maar heb je er momenteel de financiële mogelijkheden niet voor? Of wil je bewust niet alles in één keer betalen. Dan zijn onze mogelijkheden voor het afbetalen in termijnen echt iets voor jou. Ons concept is uniek in Nederland en biedt voor ieder de beste oplossing. Op deze wijze beiden wij steeds meer mensen een betaalbare droombadkamer. Je bepaalt bij ons zelf de hoogte van het bedrag en de looptijd die bij jou past. Het gehele bedrag of slechts een deel? Geen probleem. Je betaalt altijd een vast bedrag per maand gedurende de gehele periode. Wil je deel aflossen? Geen probleem, dan kan bij ons kosteloos! Zo kan je bij Sani4all direct genieten van jouw droombadkamer en hoef je er niet voor te sparen! Laat je verrassen door ons gigantische assortiment.

Deskundig advies

Door onze jarenlange ervaring en een uitgekiend assortiment, kan Sani4all je als geen ander van een deskundig advies voorzien. Tevens maken wij een gratis 3d-ontwerp van jouw droombadkamer.

Supersnelle aanvraag

Direct weten wat de mogelijkheden zijn? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden. Onze aanvraagprocedure gaat supersnel. Soms weet je al binnen enkele uren waar je aan toe bent.

Afbetalen in termijnen

Jij bepaalt zelf de hoogte van de aflossing, maar ook de
gewenste de looptijd. Zo biedt Sani4all heeft iedereen de mogelijkheid van een betaalbare droombadkamer.

Boetevrij aflossen

Uniek! Bij ons kan je zelfs boetevrij aflossen. Direct wordt het maandbedrag aangepast. Supersimpel!
Heldere, duidelijke afspraken en geen verrassingen!

Afbetalen in termijnen iets voor jou? Neem contact op!

We informeren je graag over de mogelijkheden van ons leaseconcept

Het liefst ontvangen we zo uitgebreid mogelijk informatie over jouw plannen

portofolio_image

De 4 zekerheden van Sani4all

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Vakkundige montageservice
  • 5 jaar garantie op jouw badkamer
  • 43 A-merken in ons assortiment

Maak een gratis afspraak voor een badkameradvies inclusief 3D ontwerp

Bij de aanschaf van een complete badkamer, toilet of tegels komt veel kijken. Wij helpen je tijdens een adviesgesprek met een badkameradvies op maat. Graag nemen wij rustig de tijd om een totaaladvies (inclusief gratis 3D-ontwerp) te geven, passend bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden. Zo voorkom je naderhand onjuistheden. Wij zijn er voor iedereen en maken graag ook jouw badkamerdroom betaalbaar. Laat je overtuigen en plan direct een afspraak in bij één van onze vestigingen om het assortiment te bekijken. Er is altijd wel een vestiging in de buurt waar de koffie klaar staat.

Plan direct een vrijblijvende afspraak in de agenda van één van onze adviseurs bij uw gewenste vestiging.  Op locatie maken we graag gratis een uitgebreide 3D tekening van uw droombadkamer. (twv. €150,-)

Onderstaand vind je een voorbeeldberekening van het bedrag dat je per maand betaalt voor een aankoop van € 1000, € 2500, €5000 en € 7500 bij 72 maanden. Je kunt er ook voor kiezen om de aankoop terug te betalen in 24, 36 of 48, 60, 84, 96, 108 of zelfs 120 maanden als jij voor ons betaalplan kiest.

11

Een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Ga naar Betaalplan.nl voor de algemene voorwaarden en privacy statement. Sani4all treedt op als vrijgestelde bemiddelaar van Santander. Sani4all en Santander geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

1