&noscript=1 />
betonlook

Betonlook badkamer

Ben je ook fan van een betonlook badkamer? Betonlook is een populaire badkamerstijl die we steeds meer zien. Het geeft je badkamer een stoere en industriële sfeer en je kan het op verschillende manieren toepassen. Geen wonder dat het zo populair is! Beton is uitstekend te combineren met een groot aantal verschillende kleuren en materialen. Het is dan ook een van de badkamerstijlen met de meeste mogelijkheden. Wij laten je zien op welke manier je betonlook in jouw badkamer kan toepassen.

Betonlook tegels badkamer

Een betonlook badkamer kun je op meerdere manieren creëren. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een betonnen vloer, betonlook tegels of betonlook gestucte muren. Door betonlook te gebruiken creëer je een unieke en stoere uitstraling in jouw badkamer. Ook betonlook tegels zijn razend populair in de badkamer. Deze vloer- of muur tegels zien er uit alsof ze van echt beton zijn en geven de badkamer een stoere en industriële uitstraling. Kies bij de betonlook tegels altijd voor een groot formaat, dit geeft je badkamer een ruimtelijk effect. Ook zorgt het grote formaat tegels ervoor dat je minder voegen hebt, waardoor de betonlook vloer of muur extra benadrukt wordt. Tip: Wanneer je kiest voor betonlook tegels ben je in de meeste gevallen iets goedkoper uit dan bij het leggen van een echte betonvloer of betonnen muur.

Waskom Arc vierkant 160 BEW

Betonnen waskom

Een betonnen waskom, dat is weer eens wat anders. Met een betonnen waskom krijgt je badkamer een strakke en moderne uitstraling. Omdat beton gegoten wordt, heb je enorm veel mogelijkheden wat betreft de afmetingen, kleur en de vorm.

TIP: Voorkom dat je betonlook badkamer kil wordt door gebruik te maken van natuurlijke en houten materialen. Denk hierbij aan houten accessoires en planten. Houten badmeubels staan ook erg mooi op een betonlook vloer!

Complete betonlook badkamers Sani4all

Betonlook badkamer Smoke Grey is van alle gemakken is voorzien. De grote betonlooktegels geven een enorm gevoel van ruimtelijkheid in deze luxe en complete badkamer. Modern en tijdloos zijn kenmerkend voor deze topper!

Betonlook badkamer Spring Time is de perfecte plek om tot rust te komen. De ruime vloer en wandtegels vormen de mooie basis voor deze smaakvolle badkamer. Deze badkamer is van echt van alle gemakken voorzien; een ruimte inloop regendouche, ligbad en een ruim badmeubel met waskom.

Betonlook badkamer Loft heeft meerdere mat zwarte elementen zoals de inbouwkranen, designradiator, de douchewand en het prachtige badmeubel. Afgemaakt met een prachtige vloer van gave decortegels. De badkamer is dus een en al design en luxe! Wauw!

-> Bekijk hier alle complete badkamers

Badkamer stucen betonlook

Betonlook stucwerk kan perfect in een badkamer. Het is niet goedkoop is maar wel stijlvol, modern en heeft een industriële uitstraling. Een wandafwerking met beton look kan ook worden toegepast in plaats van tegelwerk. Een betonlook wandafwerking is keihard en kan wel tegen een stootje, het is niet gevoelig voor schimmel en bacteriën en is kleur vast. Het stucwerk kan geheel waterdicht worden afgewerkt door middel van een 2 componenten epoxy laag waardoor het perfect toepasbaar is in een betonlook badkamer.

Badkamer betonlook met hout

Hout kan je perfect combineren in een badkamer met betonlook. Het is een prachtige combinatie en geeft een robuuste uitstraling aan je betonlook badkamer. Betonlook kan soms een beetje kil overkomen. Door de betonlook te combineren met een warm materiaal als hout krijgt je badkamer een sfeervolle uitstraling. Let op: niet alle houtsoorten zijn geschikt voor de badkamer vanwege het vocht. Laat je goed informeren door een van onze adviseurs of kies voor een houtlook tegel.

Opgeleverde betonlook badkamers Sani4all

In Amerongen heeft Sani4all Barneveld deze luxe betonlook badkamer opgeleverd. Wat er echt uitspringt is de meubelcombinatie dat bestaat uit een meubelkast, hoge kast en houten planchet in de kleur tabacco. Wat zeker niet in de betonlook badkamer mag ontbreken is een designradiator.

In Veghel heeft Sani4all Uden een plaatje van een betonlook badkamer opgeleverd bij de familie Gosselink. De basis van de badkamer bestaat uit een combinatie prachtige betonlook tegels. Op de wanden en vloer is de robuuste tegel Industry Graphite gebruikt. Op de achterwand van het toilet is de stijlvolle strooktegel Matte Black in visgraatpatroon gelegd.

Even binnenkijken bij de betonlook badkamer van de familie Bezemer uit Papendrecht. Ze hebben onlangs bij Sani4all Barendrecht deze moderne badkamer aangeschaft. We hebben ook foto’s ontvangen hoe de badkamer eerst was. Het enige wat behouden is de plant, deze heeft een mooie plek bij het toilet gekregen!

Maak een moodboard voor jouw betonlook badkamer

Alle begin is moeilijk en hetzelfde geldt voor het ontwerpen van een nieuwe badkamer. Alle trends, stijlen en mogelijkheden zorgen er soms voor dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ga daarom op zoek naar inspiratie en bewaar de ideeën die jou aanspreken. Pinterest staat vol met sfeerbeelden ter inspiratie. Ga voor je betonlook badkamer op zoek naar materialen, tegels, kleuren en badkamermeubels die bij een betonlook badkamer passen en jouw persoonlijke smaak passen. Door dit allemaal samen te voegen in één moodboard krijg je een duidelijk overzicht van wat wel en niet bij elkaar past en hoe het complete plaatje eruit moet komen te zien. Maak daarbij bijvoorbeeld gebruik van foto's die je hebt gevonden in tijdschriften, flyers of op internet. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden!

Sani4All badkamers LQ0327

‘Klanten willen helpen, zoals we zelf geholpen willen worden’

Onze deskundige adviseurs denken onvoorwaardelijk mee met onze klanten. Zo gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw badkamer. We helpen je, zoals we zelf geholpen zouden willen worden.

Montage van een betonlook badkamer

Naast dat wij jouw nieuwe betonlook badkamer ontwerpen en we je helpen met het uitzoeken van de badkamer, zorgen wij ook voor de montage en plaatsing van jouw badkamer. Onze specialisten gaan pas naar huis als het werk is verricht en jij gebruikt kunt maken van je nieuwe badkamer. Wij werken met professionele en betrouwbare monteurs, die zichzelf al meermalen bewezen hebben. Onze monteurs zijn echte badkamerexperts die jouw complete badkamer in een korte periode helemaal af maken. Zo hoef je je dus nergens zorgen over te maken!

Badkamer inspiratie betonlook

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie voor jouw betoonlook badkamer? Of weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droombadkamer kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D planner kan je gemakkelijk je eigen complete badkamer

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden naar een betoonlook badkamer? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Sani4all biedt badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jou droombadkamer!