Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer familie Dijkhuizen

In Geldrop heeft Sani4All Uden een complete badkamer opgeleverd. Ondanks de beperkte ruimte is er een sfeervolle praktische badkamer gerealiseerd. Ruimte is er gecreëerd door te kiezen voor een inloopdouche met een glazen wand. Zo houd je het water in de doucheruimte maar wordt het zicht niet geblokkeerd door een muur. De douchewand is gemaakt van 8mm dik veiligheidsglas en voorzien van een NANO anti-kalk coating. Dit voorkomt kalkvorming op het glas.

Er is in de badkamer weinig opbergruimte mogelijk. Daarom is er boven het badmeubel gekozen voor een dubbelzijdige spiegelkast. Hierin kunnen alle kleine toiletartikelen worden opgeborgen. Boven de spiegelkast is een ledlamp geplaatst. Praktisch en mooi! Het badmeubel Lorencio bestaat uit een onderkast met 2 lades in de kleur hoogglans wit. De keramische wastafel Enjoy is eenvoudig in onderhoud en heeft een mooie strakke vormgeving.

De rustige warme uitstraling van de badkamer kom door de gemêleerde grijze tegels in verschillende formaten.  Op de vloer ligt de 60 x 60 cm vloertegel in de kleur Beton Grey en op de muur is er een hexagontegel gebruikt in de kleur Soft Grey. De tegels passen prachtig bij elkaar en geven de badkamer veel sfeer.

Opgeleverde badkamer familie Dijkhuizen
Sfeervolle badkamer
Gemêleerde grijze tegels
Badkamer inspiratie