Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer familie Doornwaard

Deze betonlook badkamer is uitgezocht door de familie Doornwaard uit Genemuiden en is opgeleverd door Sani4All Genemuiden. De combinatie van de betonlook tegels en de mat zwarte elementen zorgt voor een strakke uitstraling.

De basis van deze badkamer bestaat uit betonlook vloer- en wandtegels in de kleur grijsbruin. Deze basis wordt aangevuld met mat zwarte elementen, zoals de verwarming en het badmeubel. Het badmeubel bestaat uit twee greeploze laden die voorzien zijn van een softclose techniek. Door deze techniek kunnen de laden niet meer hard dichtvallen. Boven het badmeubel is een kunststenen wastafel geplaatst met twee aparte wasbakken, welke voorzien zijn van twee inbouwkranen. Ook deze hebben een mat zwarte kleur, waardoor de strakke uitstraling versterkt wordt. De spiegel, die boven de badmeubelset hangt, is voorzien van ledverlichting. De douchecombinatie bestaat uit een regendouche en een losse handdouche, in de kleur mat zwart. Om de doucheruimte af te sluiten is er gekozen voor een douchewand met een zwart raster. Deze familie wilde graag een echt spa-gevoel creëren in de badkamer en heeft daarom gekozen voor een bad met een whirlpoolsysteem. In de badkamer is ook een toilet geplaatst. Ook deze heeft een mat zwarte kleur waardoor er een eenheid ontstaat in de badkamer.

Badkamers Genemuiden
Badkamer kopen Genemuiden
Genemuiden badkamers

Whirlpoolsysteem

Whirlpool is de Engelse benaming voor bubbelbad. Baden met een whirlpoolsysteem zijn voorzien van een luchtsysteem dat bubbels creëert, deze bubbels zorgen ervoor dat je helemaal tot rust kunt komen in dit bad. Daarnaast stimuleert het ook de doorbloeding, versterkt het je immuunsysteem en verstevigt het je bindweefsel. Whirlpoolsystemen kennen dus vele voordelen! Vaak wordt er bij een bubbelbad of whirlpoolsysteem aan een groot vrijstaand bad gedacht, maar dat hoeft niet zo te zijn. Zo heeft deze familie gekozen voor een ingebouwd bad met een whirlpoolsysteem.

Whirlpoolsysteem
Betonlook badkamer

Betonlook badkamer

Betonlook badkamers hebben een stoere en industriële uitstraling. Deze badkamerstijl is op verschillende manieren toe te passen, de vele mogelijkheden maken de stijl dan ook erg populair. Een betonlook badkamer kan je helemaal naar eigen smaak creëren. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de wanden en vloer van je badkamer te bekleden met betonlook tegels. Maar je kan er ook voor kiezen om de betonlook te combineren met andere materialen. Zo is een combinatie van betonlook en hout(look) een veelvoorkomende combinatie. In deze badkamer is ervoor gekozen om zowel op de wanden als op de vloeren betonlook tegels aan te brengen. Deze zijn gecombineerd met mat zwarte elementen, wat voor een industriële touch zorgt.

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar een complete badkamer en weet je al precies hoe deze eruit moet komen te zien? Of wil je liever eerst wat inspiratie op doen? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je nieuwe badkamer past. Al onze badkamers zijn maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Onze badkamers zijn stuk voor stuk uniek en dit kan je ook terugzien aan de opgeleverde badkamers van onze klanten. Ben je op zoek naar een badkamer met de laatste trends? Bekijk dan onze blogs. Wil je graag advies ontvangen over je nieuwe badkamer? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels en kom langs!

Plan jouw adviesgesprek

Badkamer inspiratie