Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer familie Knulst

Sani4All Zwolle heeft bij de familie Knulst uit Nunspeet deze badkamer opgeleverd. Er is in deze badkamer een unieke combinatie gemaakt van lichte wand- en vloertegels en de roestlook tegels.

De wand- en vloertegels hebben de kleur Dolce Bianco en zorgen ervoor dat de badkamer een rustige basis heeft. Deze tegelbasis is aangevuld met de wandtegels in de kleur roest; een tegel met een unieke uitstraling. De badmeubelset bestaat uit een mat zwarte onderkast. Daarboven is een mat zwarte keramische wastafel geplaatst. De familie heeft gekozen voor inbouwkranen in de kleur Warm Sunset, welke de badkamer een luxe uitstraling geven. Boven de badmeubelset hangt een spiegel met een zwarte rand. Dit zwarte detail zorgt ervoor dat de spiegel goed bij de set past. Ook de douchekranen hebben de kleur Warm Sunset, wat eenheid creëert in de badkamer. De doucheruimte wordt afgesloten door een glazen douchewand met een smal zwart raster.

Naast een douche heeft de familie Knulst ook gekozen voor een bad, deze heeft een zwarte kleur. De opbouwkranen van het bad hebben ook de kleur Warm Sunset. De prachtige combinatie van de gouden kranen, de unieke tegels en de zwarte elementen geven deze ruimte een industriële stijl met een moderne uitstraling.

Zwolle badkamers
Badkamers Zwolle
Badkamer kopen Zwolle

Inbouwkranen

Inbouwkranen worden in de muur gemonteerd in plaats van op de wastafel, wat bij opbouwkranen gebeurt. We zien inbouwkranen voornamelijk bij moderne en industriële badkamers terug. Dit heeft te maken met de strakke afwerking en uitstraling van deze kranen. Doordat de kraan in de muur wordt gemonteerd, blijft er meer ruimte over op de wastafel. Omdat de kraan dus niet op de wastafel geplaatst wordt, is de wastafel ook nog eens makkelijker schoon te maken. Vaak wordt gedacht dat alleen wastafelkranen kunnen worden ingebouwd, maar ook douche- en badkranen zijn verkrijgbaar in een inbouwversie. Dit kun je ook zien in deze badkamer: niet alleen de wastafelkraan, maar ook de douchekraan is ingebouwd.

Inbouwkranen badkamer
Zwarte accenten

Zwarte accenten

Zwart is dé trendkleur van het moment. We zien de kleur op verschillende manieren terugkomen in de badkamer. Vaak wordt er gekozen voor zwarte douche- en wastafelkranen en een douchewand met een zwart raster. Maar we zien zwarte accenten ook in andere meubels en sanitair terugkomen, denk bijvoorbeeld aan een badmeubel of accessoires. Zo is er in deze badkamer gekozen voor een zwart badmeubel met een zwarte wastafel in combinatie met een zwart bad. Vooral het zwarte bad is een gewaagde, maar prachtige keuze die we niet vaak zien.

Industriële badkamer

Industriële badkamers kenmerken zich door de strakke, stoere en moderne uitstraling. Vaak wordt er gekozen voor een lichte basis in combinatie met zwart, hout en beton. Daarnaast worden deze badkamers gekenmerkt door de combinatie van robuuste materialen en de moderne vormen. De familie Knulst heeft gekozen voor een lichte tegelbasis, bestaande uit lichte vloer- en wandtegels. Deze basis is aangevuld met de opvallende roestlook tegels. Omdat de familie gekozen heeft voor gouden kranen, heeft deze badkamer een industriële uitstraling met een moderne touch. Dit is een combinatie die we regelmatig terugzien.

Ben je op zoek naar een badkamer met een industriële uitstraling? Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen en hebben we daarom badkamers in alle stijlen en voor alle budgetten. Zo is er altijd wel een badkamer die bij jou past. Zou je graag advies willen over het ontwerpen van je nieuwe badkamer? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Of ga zelf aan de slag met onze 3D-badkamerplanner.

Maak een 3D-ontwerp

Industriële badkamer