Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer familie Koning

Deze badkamer was nodig aan vervanging toe! Daar dacht de familie Koning hetzelfde over, dus zijn ze samen met onze badkameradviseurs in Den Haag aan de slag gegaan met het samenstellen van hun nieuwe badkamer. De verouderde witte tegels en wat ongemakkelijke indeling maakte plaats voor een stijlvolle en gebruiksvriendelijke badkamerruimte. Geen vervelende douchegordijnen of zichtbare leidingen meer, maar een prachtig samengestelde en afgewerkte badkamer is het resultaat.

Voorfoto
Nafoto
Voorfoto
Nafoto

Eenheid in de badkamer

Dat de familie een eigen stijl heeft komt mooi terug in de badkamer. Deze stijl is al te zien aan de deur van de badkamer; een robuuste en industriële deur van prachtig hout. Eenmaal in de badkamer vallen meteen de grote bruinkleurige tegels op. Deze wand- en vloertegels leggen een prachtige basis in de badkamer. Door het grote formaat van de betonlook tegels (120x60 cm) ontstaat er een rust in de badkamer. Ideaal wanneer je een wat kleinere badkamerruimte hebt! Daarnaast is voor een badmeubel gekozen die perfect matcht bij de badkamerdeur, waardoor er een mooie eenheid ontstaat binnen én buiten de badkamerruimte.

Geborsteld staal

Wat ook voor eenheid zorgt, is de keuze voor geborsteld staal bij verschillende producten. Kijk bijvoorbeeld eens naar de luxe regendouche en opbouw wastafelkraan van het merk Blaauw. Geborsteld staal is qua uitstraling net wat anders dan rvs, door de geborstelde afwerking. De kleur komt hiermee wat subtieler naar voren, wat zeker in combinatie met de gekozen tegels prachtig in de ruimte valt.

Een ruimtelijke badkamerspiegel

We hadden het net al over de grootte van de tegels, maar er is nog een keuze gemaakt die de badkamer groter doet lijken: de spiegel. Met een doorsnede van 100cm wordt een groot deel van de badkamer weerspiegeld, waardoor de badkamer op het oog ruimtelijker lijkt. Daarnaast heeft de spiegel meer voordelen. Zo is deze voorzien van directe én indirecte ledverlichting, waardoor deze prachtig licht op de tegels werpt en de gebruiker zichzelf nog beter kan zien. De verlichting is dimbaar, waardoor je zelf kan bepalen hoeveel licht je nodig hebt. Ook zal de spiegel niet snel beslaan door de ingebouwde spiegelverwarming.

Nieuwe badkamer Sani4All Den Haag
Douche geborsteld staal
Badkamerspiegel rond

Slimme badkamerindeling

Waar de oude badkamer nog genoeg te wensen over had wat betreft de indeling, is de ruimte nu zeer praktisch ingedeeld. Zo is het toilet met een inbouw hoekmontage gemonteerd en is er gekozen voor een schuifdeur voor de doucheruimte. Door deze keuzes wordt de ruimte nuttig gebruikt en gaat er geen ruimte onnodig verloren door bijvoorbeeld een openklappende deur.

Jouw badkamer opnieuw indelen?

Ben je de indeling van jouw badkamer ook zat? Zoals je ziet kan een ruimte compleet veranderen wanneer je hier een nieuwe badkamer in plaatst! Zeker wanneer er bewuste keuzes worden gemaakt voor de indeling en stijl van de badkamer. Als je hierin graag geadviseerd wordt, raden we je aan om eens een gratis adviesgesprek in te plannen bij een van onze badkamerwinkels. Onze ervaren deskundigen brengen jouw badkamerruimte in beeld, om zo samen te kijken naar de mogelijkheden en jouw wensen. Meer over onze werkwijze lees je hier. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels om jouw nieuwe badkamer samen te stellen?

Vind jouw Sani4All winkel

Badkamerindeling toilet