Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer familie Put

Deze betonlook badkamer is door Sani4All Maassluis gerealiseerd bij de familie Put uit Maassluis. Zoals je kunt zien aan de foto’s heeft de ruimte een flinke transformatie ondergaan.

De familie heeft voor de gehele badkamer gekozen voor betonlook vloer- en wandtegels, waardoor er een rustige basis ontstaat. Het badmeubel in deze badkamer heeft de kleur houtskool en is voorzien van twee softclose lades. Door de donkere kleur komt het badmeubel in deze badkamer helemaal tot z’n recht. Op het badmeubel is een keramische wastafel geplaatst met een enkele wasbak. Gekozen is voor twee opbouw wastafelkranen van het merk Blaauw Sanitair. Boven het badmeubel hangt een designspiegel die is voorzien van ledverlichting en de badmeubelset helemaal afmaakt.

Badkamer verbouwen
Badkamer Maassluis

Stoere badkamer

De douchecombinatie van deze badkamer bestaat uit een regendouche met een luxe ronde handdouche. De doucheruimte wordt afgesloten door een glazen wand en draaideur. Beide zijn voorzien van een mat zwart raster, dat mooi combineert bij het zwarte badmeubel. Omdat er gekozen is voor een combinatie van betonlook tegels en zwarte elementen, wordt er een badkamer met een stoere uitstraling gecreëerd.

Vloerverwarming

Het verwarmen van de badkamer kan door middel van twee soorten verwarming gedaan worden. Zo kun je kiezen voor een design radiator, waarmee je de badkamer van een luxe uitstraling voorziet. Je kunt dit ook combineren met vloerverwarming. Het voordeel hiervan is dat je na het douchen niet op een koude badkamervloer stapt. Daarnaast verbruikt het tot 20% minder energie dan een designradiator. Vloerverwarming wordt vlak onder de badkamertegels gelegd, wat gemakkelijk gaat door de smalle mat waarin de vloerverwarming is verwerkt. In deze badkamer is er gekozen voor vloerverwarming met een digitale thermostaat.

Badkamer inspiratie
Betonlook badkamer

Betonlook badkamer

De vele mogelijkheden die een betonlook badkamer biedt maakt dat deze stijl erg populair is. Deze badkamers hebben vaak een stoere en industriële uitstraling, maar je kunt betonlook op verschillende manieren toepassen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zowel de wanden als de vloer te bekleden met betonlook tegels. Maar je kunt betonlook ook goed combineren met andere kleuren en materialen. Een veelvoorkomende combinatie is betonlook met hout(look). De familie Put heeft ervoor gekozen om zowel de vloer als de wanden te bekleden met betonlook tegels en dit te combineren met zwarte elementen.

Complete ontzorging bij Sani4All

Ben je op zoek naar een betonlook badkamer? Maak dan eens een afspraak bij een van onze badkamerwinkels. Of je nu je badkamer wil uitzoeken of alleen inspiratie op wil doen, we staan voor je klaar! Onze adviseurs kunnen je in de winkel voorzien van deskundig advies en maken daarnaast een 3D-ontwerp van je nieuwe badkamer voor je. Ben je tevreden met dit ontwerp en heb je de badkamer gekocht? Dan komen we deze gratis bij je thuisbezorgen en, indien gewenst, kunnen we de montage voor je verzorgen. Bij Sani4All zijn we er om je compleet te ontzorgen!

Maak een afspraak