Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Moderne badkamer en toiletruimte familie Raus

De familie Raus realiseerde samen met Sani4All Maassluis deze strakke, moderne badkamer én toiletruimte. Door beide ruimtes in één keer aan te pakken, hebben zij deze mooi op elkaar af kunnen stemmen. Zo zijn beide ruimtes voorzien van dezelfde stijlvolle, donkere betonlooktegels. Ook is gekozen voor dezelfde wandclosets en drukknoppen. Twee prachtige ruimtes dus, die allebei ook hun eigen unieke kenmerken hebben. We nemen je graag mee door deze opgeleverde badkamer!

Moderne badkamer sani4all
Opgeleverde badkamer familie raus
Badkamer met douchecabine

Twee stijlvolle ruimtes

De basis van de ruimtes wordt bepaald door de 60x60 betonlooktegels. Door dezelfde tegel op de wand en de vloer van de badkamer te plaatsen, creëer je een rustige en stijlvolle basis in de badkamer. De hoekopstelling van de doucheruimte wordt afgekaderd door een strakke douchecabine van glas, waardoor het water niet alle kanten opspat. Naast de rustige basis, is in de badkamer gekozen voor een mat zwarte designradiator en houtlook badmeubels voor voldoende opslagruimte. Zo wordt de ruimte niet zo snel een rommeltje. In de toiletruimte is een stijlvol nisje gecreëerd met witte tegels in visgraatmotief. Deze geven de ruimte echt een mooie upgrade, waarin praktische objecten maar ook bijvoorbeeld deze leuke plantjes kunnen worden uitgelicht (zie de foto hieronder).

Modern én praktisch

Beide ruimtes zijn naast stijlvol, ook erg praktisch ingericht. Door de twee kranen boven de brede wasbak kan gemakkelijk met meerdere personen tegelijk gebruik worden gemaakt van het badmeubel. Boven het badmeubel bevindt zich daarom ook een grote spiegel, met ingebouwde lichtstrook. Omdat het licht direct van de spiegel zelf afkomt, wordt de wastafelgebruiker optimaal belicht. Zo is scheren of make-up opdoen een stuk makkelijker! De toiletruimte is voorzien van een klein fonteintje. Deze neemt niet te veel ruimte in beslag, maar geeft wel de mogelijkheid om in de ruimte zelf nog de handen te wassen. Ideaal dus!

Tevreden klanten

Op klantenvertellen.nl schreef de familie al een review over het aankoopproces van de sanitairruimtes. Wil je meer reviews van onze klanten lezen? Neem dan eens een kijkje op klantenvertellen.nl.
“Vanaf het moment dat wij de winkel binnenstapten was er meteen een klik, dan daarbij mooie en goede kwaliteit badkamers... En een goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer snelle levering, en daarbij ook nog een snelle montage, alles was in 2 weken gerealiseerd, zowel de badkamer als de wc beneden. Dit alles uitgevoerd door Alpine Bouw... top aannemer die tot in alle puntjes voor 100% alles heeft gedaan, zowel het sloopwerk en alle montage... Kortom, meer dan gelukkig en tevreden. Sani4all... thanks !!!”

Is jouw review de volgende? Plan dan direct jouw afspraak via onze website en laat je verrassen door de mogelijkheden!

Afspraak maken

Moderne toiletruimte familie raus sani4all