Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Tijdloze badkamer familie Roelofsen

Samen met Sani4All Barneveld heeft de familie Roelofsen uit Barneveld deze tijdloze badkamer gerealiseerd. Een mooie, maar ook zeker praktische ruimte!

De tijdloze uitstraling van de badkamer wordt voornamelijk gecreƫerd door de tegelcombinatie. De familie heeft gekozen voor vloertegels in de kleur Grey en wandtegels in de kleur Marengo grey. De badmeubelset past prachtig bij de tegelcombinatie. Deze bestaat uit een onderkast in de kleur Tabacco, een witte keramische wastafel en een spiegelkast. Op het badmeubel is een chrome wastafel geplaatst welke het tijdloze geheel helemaal afmaakt.

Praktische badkamer
Ruime doucheruimte
Tijdloze badkamer

Praktische doucheruimte

In de doucheruimte heeft de familie ook voor chromen accenten gekozen. Zo hebben de kranen een chromen kleur en heeft de nisdeur chromen details. De doucheruimte wordt afgesloten door een nispendeldeur. Deze bestaat uit twee elementen welke naar binnen klappen. Deze deur is ideaal als je een wat kleinere badkamer hebt, maar wel graag de doucheruimte af wil kunnen sluiten. Door voor deze deur te kiezen, is er voldoende ruimte om ook het toilet en de wasmachine in de ruimte te plaatsen.

Een plek voor de wasmachine

De meeste mensen hebben het liefst dat de wasmachine in een afgesloten ruimte staat. Maar vanwege de ruimte en de benodigde afvoer is dit niet altijd mogelijk. Vaak komt de wasmachine dan in de badkamer te staan. Ook bij de familie Roelofsen staat de wasmachine in de badkamer en hebben de ruimte op een slimme manier ingericht. Tussen de wasmachine en de doucheruimte hebben zij een wand geplaatst. Zo blijft er een ruime doucheruimte over en staat de wasmachine niet volledig in het zicht.

Laat je adviseren

Zou jij ook de wasmachine in de badkamer willen plaatsen en wil je daar advies over ontvangen? In onze winkels helpen onze adviseurs je graag bij het ontwerpen van jouw nieuwe badkamer met ruimte voor een wasmachine. Onze winkels zijn door heel Nederland gevestigd, waardoor er altijd wel een in de buurt is. Maak snel een afspraak bij een winkel in de buurt en kom langs. De koffie staat voor je klaar!

Vind jouw Sani4All winkel

Ruimte wasmachine
Tijdloze douche
Toiletset