Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Huissen

Sani4All Zevenaar heeft bij deze familie in Huissen een eenvoudige tijdloze badkamer opgeleverd. De grijze tegels in combinatie met de witte meubels zorgen voor een rustige look.

Gekozen is voor een keramische wastafel met een chrome design kraan van Blaauw Sanitair. De kraan is voorzien van een keramisch binnenwerk, keramiek is zeer hard en glad waardoor deze kraan een duurzame keuze is. Onder de wasbak bevindt zich een greeploze onderkast in de kleur wit hoogglans. Het witte ingebouwde bad is van hoogwaardig acryl en past perfect bij de wastafel. Het bad heeft een thermostaat voorzien van een omstelknop, zo is de temperatuur van het water makkelijk te bepalen. Er zit in de badkamer een luxe douche die wordt afgesloten door een glazen want. Het fijne aan een afgesloten douchecabine is dat het water niet in de badkamer komt. Zo blijft de rest van de badkamer netjes droog.

Naast de badkamer heeft deze familie ook een compleet toilet bij Sani4All Zevenaar aangeschaft. Het toilet is volledig naar eigen smaak en dus in dezelfde stijl als de complete badkamer.

Opgeleverde badkamer Huissen
Badkamer Huissen
Huissen badkamer
Huissen opgeleverde badkamer

Opbouw kranen

Een opbouwkraan past op de daarvoor bestemde wastafels, deze wastafels hebben een kraangat. Het voordeel van deze kraan is dat deze op de wasbak of badrand geplaatst wordt. De montage is hierdoor eenvoudig, er komt geen hak- en breekwerk aan te pas. Dit maakt ook dat de montagekosten een stuk lager liggen dan de montage van een inbouwkraan. Naast de keuze voor een kraan met lage uitloop, is het ook mogelijk om te kiezen voor een kraan met hoge uitloop. Het voordeel hiervan is dat de uitloop van de kraan hoger zit en daardoor gemakkelijker je handen of je haar eronder kunt wassen.

Opbouwkranen
Keramische wastafel

Keramische wastafel

Keramiek is een natuurlijk materiaal dat erg sterk en eenvoudig in onderhoud is. Keramiek heeft een gladde laag waardoor het vuil zich slecht hecht. Door de gladde bovenlaag is keramiek ook krasbestendig. Een keramische wastafel is zeer goed bestand tegen chemische middelen. Je kan dan ook gerust kleurmiddel gebruiken zonder dat de wastafel daar van verkleurd. Logisch dat dit materiaal vaak wordt gekozen voor wastafels.

Tijdloze badkamer

Tijdloze badkamers vervelen nooit en is een verstandige duurzame investering. Een tijdloze badkamer is absoluut geen saaie badkamer maar heeft een basis van neutrale kleuren en kwaliteitsproducten. Met de juiste accessoires kan je eenvoudig de gewenste sfeer creëren volgens de laatste trends. Grijstinten en zwart zijn bijvoorbeeld kleuren die nooit uit de mode raken. Tijdloze badkamers kunnen worden voorzien van moderne technieken (bijvoorbeeld touchpads in plaats van knoppen), maar beschikken niet over trendgevoelige elementen.

Tijdloze badkamer
Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar een complete badkamer en weet je al precies hoe jouw tijdloze droombadkamer eruit ziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je badkamer past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste badkamer trends. Wil je graag weten hoe je droom badkamer eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke tegels het beste passen in je badkamer. Met onze laagdrempelige 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen.

Maak een afspraak