Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer in Leusden

Nog meer tevreden klanten én een prachtige opgeleverde badkamer in Leusden. De familie heeft bij Sani4All in Barneveld deze fijne badkamer samengesteld.

Het badmeubel bestaat uit een Lorencio onderkast met keramische wastafel en luxe spiegel met spiegelverwarming en ledverlichting. De opbouw wastafelkraan is van het merk Blaauw Sanitair. Bijpassend bij het badmeubel zijn 2 hoge kasten naast elkaar geplaatst voor extra opbergruimte. De douchecombinatie bestaat een opbouw regendouche met hoofddouche van 20 cm. De profielloze douchewand zorgt voor een strakke en moderne inloopdouche. In de ruimte zitten drie soorten keramische tegels: Op de achterwand van de douche zitten zwarte strooktegels in 3 verschillende breedtes 5, 10 en 15 cm. De zwarte vloertegels zijn 60x60. Op de wanden zitten beige tegels in de maat 30x60 cm. Samen vormen ze een strakke en frisse basis voor de ruimte. In de toiletruimte zijn dezelfde tegels gebruikt. Het witte toilet is van Geberit met bijpassend bedieningspaneel. Het toilet fontein bestaat uit een onderkast in de kleur warm eiken met mineraal fontein. Kortom, een prachtig verzorgde en praktische badkamer en toilet waar de familie jarenlang optimaal gebruik van kan maken!

Opgeleverde badkamer Leusden
Badkamer inspiratie