Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Veenendaal

De badkamer van de familie Nienhuis uit Veenendaal is minimalistisch en praktisch ingedeeld. Deze klassieke zwart wit badkamer is opgeleverd door Sani4All Barneveld.

Een klassieke zwart wit badkamer zorgt al snel voor een retro uitstraling. Deze kleurencombinatie zagen we namelijk vaak in de jaren 50 en 60 en blijft een tijdloze combinatie en wordt nog steeds gekozen.

De basis wordt gevormd door de 3 type badkamertegels: 60x60 cm pic black vloertegels, 30x60 glanzend witte wandtegels en pic black strooktegels. De badkamer is niet groot waardoor er alleen maar plaats is voor een onderkast en spiegelkast voor opbergruimte. Het badmeubel van Blaauw sanitair is wit en heeft een praktische keramische wastafel. Boven het badmeubel hangt een spiegelkast in dezelfde breedte, ideaal voor het opbergen van kleine toiletspullen. De opbouw wastafelkraan met hoge draaibare uitloop is van Blaauw sanitair. Om het douchegedeelte van de rest van de badkamer af te schermen is gekozen voor een profielloze douchewand. Het 8 mm dikke veiligheidsglas is behandeld met een antikalk coating. De hoofddouche heeft een ruime douchekop van 30 cm.

Opgeleverde badkamer Veenendaal
Praktische badkamer

Keramische wastafel

Keramiek is een natuurlijk materiaal dat erg sterk en eenvoudig in onderhoud is. Op de gladde laag van het keramiek hecht vuil zich namelijk slecht vast. Bovendien kan je bij keramiek gerust kleurmiddel gebruiken, zonder dat de wastafel daar van verkleurd. Een keramische wastafel heel goed tegen chemische middelen bestand is. Bovendien is keramiek krasvast en hittebestendig. Logisch dat dit materiaal vaak wordt gekozen als wastafel.

Keramische wastafel
Klassieke badkamer

Klassieke badkamer

Een klassieke badkamer is er eentje voor de liefhebber. Een klassieke badkamer straalt rust en maar ook luxe uit en kan als tijdloos omschreven worden. Het blijft altijd een combinatie van antieke kenmerken en prachtige details. Ondanks de luxueuze uitstraling blijft een klassieke badkamer ook met een minder groot budget gewoon mogelijk. De klassieke badkamer kenmerkt zich voornamelijk door een mix van verschillende stijlvolle elementen. Kies een stijlvolle combinatie tussen glimmende materialen, luxe patronen, contrast in zwart met witte elementen en gouden details.

Badkamer inspiratie

Weet je al precies wat de interieurstijl van je badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze badkamerplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Maak een vrijblijvende afspraak

Badkamer inspiratie