Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Hattermerbroek

De badkamer van de familie Rave is een stijlvolle industriële badkamer. De badkamer met kenmerkende Hongaarse punt is opgeleverd door Sani4All Zwolle.

De meeste mensen weten hoe een visgraatpatroon eruit ziet en verwarren dit vaak met de Hongaarse punt. Niet gek want deze lijken best veel op elkaar. In deze badkamer is de Hongaarse punt gekozen. In combinatie met de Black Nite tegels krijgt de badkamer een luxe en exclusieve uitstraling. De ronde designspiegel met zwarte omkadering past perfect bij deze stijl. De lago douchewanden hebben een minimalistische uitstraling en hebben zwarte scharnieren en handvat. De Meir opbouw doucheset is de luxe kleur rose. Uit dezelfde serie maar dan in de kleur champagne is de inbouwkraan gekozen. Stijlvol is de matzwarte designradiator Lupo. De toiletcombinatie bestaat uit een mat zwart wandcloset met softclose zitting.

Opgeleverde badkamer Hattemerbroek
Luxe badkamer

Legpatroon Hongaarse punt

Vaak wordt het legpatroon Hongaarse punt verward met de visgraat. Dit is niet zo gek omdat de legpatronen heel erg op elkaar lijken. Maar als je goed kijkt, dan zie je wel degelijk een duidelijk verschil. Het verschil tussen de Hongaarse punt en de Visgraat zit in het legmotief. Bij de Visgraat worden de tegels haaks tegen elkaar gelegd in een hoek van 90 graden, maar bij een Hongaarse punt worden de punten van de tegels in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar gelegd. De Visgraat heeft dus meer een geweven effect, terwijl je bij een Hongaarse punt meer te maken hebt met rechte stroken. Hierdoor oogt de Hongaarse punt een stuk rustiger.

Legpatroon Hongaarse punt
Industriële badkamer

Industriële badkamer

De industriële badkamerstijl blijft maar groeien in populariteit. Het gebruik van donkere kleuren, stoere materialen en moderne details zorgen voor een mooi en stoer geheel. Kenmerken van een industriële badkamer zijn het gebruik van stoere materialen zoals beton, hout en staal. Zwarte details zoals kranen, zwart stalen frames bij badmeubels en douchewanden en strak vormgeven badmeubels.

Badkamer inspiratie

Weet je al precies wat de interieurstijl van je badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze badkamerplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Plan een afspraak

Badkamer inspiratie