Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Robuuste en landelijke badkamer

Sani4All Barneveld heeft in Voorthuizen bij een familie deze badkamer opgeleverd. De badkamer heeft een prachtige landelijke en robuuste uitstraling én is bovendien van alle gemakken voorzien!

Een van de opvallende elementen van deze badkamer is de tegelkeuze. Vaak wordt ervoor gekozen om verschillende tegels met elkaar te combineren en dat lijkt ook in deze badkamer het geval. Maar schijn bedriegt, er is niet gekozen om verschillende tegels met elkaar te combineren, maar verschillende afmetingen.  Alle tegels hebben dus dezelfde kleur, namelijk mat grijs. Gekozen is voor drie verschillende afmetingen, 30x60 cm wandtegels, 60x60 cm en decortegels. De decortegels zijn in wildverband geplaatst, waardoor het verspringende effect ontstaat.

Stijlvol sanitair

De badmeubelset van deze badkamer bestaat uit een prachtige mat zwarte onderkast, waar een witte keramische wastafel op is geplaatst. Daarboven hangt een spiegel met een mat zwarte omlijsting. De rvs-kraan maakt het geheel helemaal af. De keuze voor rvs komt ook terug in de doucheruimte, deze bestaat uit een ronde regendouche inclusief handdouche. Ook de douchedeur is voorzien van rvs-elementen. De keuze voor eenheid creëert een rustige uitstraling in de badkamer. Ook de keuze voor een wit wandcloset en drukpaneel zorgt ervoor dat de ruimte rustig en ontspannen oogt.

Landelijke badkamer
Robuuste badkamer
Ruime doucheruimte
Toiletset
Ruimtebesparend bad

Ruimtebesparend bad

Het bad is ook een element dat opvalt in de ruimte. Het is namelijk een ruimtebesparend bad. Bij deze baden is er als het ware een hoek uit het bad, waardoor deze minder ruimte inneemt. Ideaal als je de badkamer wat kleiner is en je wel graag een bad wil. Ook is het bad van extra luxe voorzien, het heeft namelijk een whirlpoolsysteem. Het bad is dus eigenlijk een bubbelbad en het grote voordeel ervan is dat het een ontspannende werking heeft.

Bezoek een van onze winkels

Ben je na het zien van deze badkamer enthousiast geworden? Bezoek dan eens een van onze winkels. Onze deskundige adviseurs helpen je daar graag met het realiseren van jouw droombadkamer. Onze winkels zijn door heel Nederland gevestigd waardoor er altijd wel een in je buurt is. Zien we je snel?

Maak hier een afspraak