Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer in Zevenaar

In Zevenaar heeft Sani4All bij de familie Ampting deze tijdloze badkamer met inloopdouche opgeleverd.

Het badmeubelset Square Solo bestaande uit onderkast in de kleur beton antraciet. Het heeft een keramische wastafel met een wastafelkraan met lage vaste uitloop in de kleur geborsteld staal. De spiegelkast is 75 cm breed en is enkelzijdig gespiegeld. Boven de spiegelkast hangt spiegelverlichting in het type Dahlia. De badkamer heeft een luxe inloopdouche Square van Blaauw Sanitair. De witte design handdoekradiator Square Tower is groot genoeg voor meerdere handdoeken. De hoge kolomkast is uit dezelfde serie als het badmeubel. In de badkamer is dus voldoende opbergruimte voor het hele gezin! Het toilet is van HR. Op de vloer liggen 60x60 cm in de kleur antraciet. Op de wand zitten 30x60 cm tegels in de kleur Grey. In het plafond zijn meerdere dimbare ledspots gemonteerd die zorgen voor sfeer en functioneel licht.

Opgeleverde badkamer Zevenaar
Betonlook badkamer

Badkamerstijl betonlook

Een betonlook badkamer is niet meer weg te denken uit een modern interieur. Het geeft je badkamer een stoere en industriële sfeer en is een veelzijdige stijl. Je kan dit natuurlijke materiaalsoort op dezelfde manier toepassen als in deze badkamer, in de betonlook tegels. Beton is uitstekend te combineren met een groot aantal verschillende kleuren. Het is dan ook een van de badkamerstijlen met de meeste mogelijkheden.

Badmeubel set

Een badmeubel creëert opbergruimte en geeft je gelegenheid om je te wassen en klaar te maken. Het bestaat uit een onderkast, wastafel, kraan en spiegel. Het zijn grote objecten die vaak als eerste opvallen wanneer je de badkamer binnen stapt en bepaald voor een groot deel de sfeer van de badkamer. Dagelijks worden badmeubels meerdere malen per dag door de hele familie intensief gebruikt dus het moet vooral praktisch en functioneel zijn. De badmeubelsets die Sani4All aanbiedt vallen op door hun prachtige designs en praktische afmetingen. Zo hebben wij klassieke, moderne en chique designs. Bovendien bevatten onze badmeubelset heel veel luxe aanpassingen. Zo zijn alle badmeubels voorzien van softclose lades, hebben spiegel LED-verlichting en zijn de meubels afgewerkt met vochtbestendige materialen.

Badkamer inspiratie