&noscript=1 />

Blaauw

Sanitair voor de badkamer

Blaauw Sanitair biedt betaalbaar sanitair voor een eerlijke prijs. Het merk staat voor oerdegelijke kwaliteit, tijdloze designs in combinatie met ongekende luxe. Het is dan ook niet voor niets dat dit merk bij Sani4all een prominente plaats heeft. Blaauw heeft een ruim assortiment voor in de badkamer, denk aan afvoeren, complete inloopdouches, losse kranen en badkamermeubels. Oerdegelijke kwaliteit.

logo-new

Sanitair specialist

De douche is een belangrijk onderdeel van de badkamer. Je gebruikt het namelijk (zo goed als) dagelijks en het zorgt ervoor dat je fris en fruitig over straat kan. Blaauw Sanitair biedt verschillende douches, douchekranen en drains aan. Maar het merk biedt ook de mooiste baden, toiletten, badmeubels, spiegels, kranen en radiatoren aan. Bezoek onze showroom om inspiratie op te doen.

Bezoek onze showroom

Blauw Sanitair is een toonaangevend merk in de badkamer- en sanitair wereld en past daarom precies in het rijtje merken van Sani4all. Wij hebben dank ook een groot assortiment aan producten van dit merk. Heb je advies nodig over de producten van Blaauw? In onze showrooms staan onze deskundige adviseurs altijd voor je klaar!  Ze helpen en adviseren je graag om de beste keuze voor jouw nieuwe badkamer te maken.

Bezoek een vestiging bij jou in de buurt!

Volg ons voor de laatste badkamer trends!