Tips & trends

Een badkamer vervangen doe je natuurlijk niet dagelijks, maar soms is daar toch het moment: je gaat een nieuwe badkamer aanschaffen. Weet je al precies wat de interieurstijl van je nieuwe badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Daarnaast zijn er jaarlijks weer nieuwe badkamertrends die jij kunt meenemen in jouw ontwerp. Doe bij Sani4all badkamer inspiratie op en ontdek wat het beste bij jouw stijl past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Of bekijk onze complete badkamers! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertips en trends en laat je inspireren!
Planten in je badkamer

Planten in je badkamer

December 2021 – Vaak wordt de badkamer overgeslagen als het om planten gaat, maar ook in de badkamer is er plek voor planten. Waar moet je dan op letten bij het kopen van planten voor de badkamer? Je leest het in deze blog!

Header_alinea_1_1

De badkamertrends voor 2022

November 2021 – We gaan langzaam richting het einde van 2021 en dat betekent dat er ook nieuwe badkamertrends in zicht zijn. Benieuwd welke dit zijn? Lees onze blog!

Alinea_3_4

Alles over designradiatoren

November 2021 – Er is niets zo vervelend als na een warme douche in een koude badkamer stappen. Een designradiator is de perfecte oplossing hiervoor. Meer weten?

joliet-jade-prisma-7-4×29-75-gj7461-69-95-m-3

Najaarstrend: 3D-tegels

Oktober 2021 – Dit najaar gaan we steeds meer eyecatchers in de badkamer zien. Een er van zijn 3D-tegels, benieuwd naar deze trend? Lees snel verder!