Tips & trends

Een badkamer vervangen doe je natuurlijk niet dagelijks, maar soms is daar toch het moment: je gaat een nieuwe badkamer aanschaffen. Weet je al precies wat de interieurstijl van je nieuwe badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Daarnaast zijn er jaarlijks weer nieuwe badkamertrends die jij kunt meenemen in jouw ontwerp. Doe bij Sani4all badkamer inspiratie op en ontdek wat het beste bij jouw stijl past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Of bekijk onze complete badkamers! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertips en trends en laat je inspireren!
Sani4All badkamers HQ0267

De duurzame badkamer

September 2021 – Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol en dat zien we ook terug in de badkamers. Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van duurzaamheid? Wij leggen het je uit!

insta_Sani4All badkamers HQ0104

Het beste plafond voor jouw badkamer

September 2021 – Het plafond in de badkamer is een ondergeschoven kindje. Veel mensen vergeten het plafond bij het vervangen van de badkamer. Wil je weten welke mogelijkheden je hebt als je het plafond wel vervangt? Lees snel verder!

Sani4All badkamers HQ0121

Alles over regendouches

Augustus 2021 – Een regendouche is populair vanwege het comfort die het met zich meebrengt. Wat zijn de mogelijkheden en waar moet je rekening mee houden?