Badkamer interieurstijlen om verliefd op te worden

Badkamer interieurstijlen om verliefd op te worden

Is het de hoogste tijd om eens wat aan je badkamer te doen? Dan moet je allereerst bedenken wat voor badkamerstijl bij jouw wensen past. Echter zijn er veel verschillende badkamerstijlen waar je uit kunt kiezen, wat het niet echt makkelijker maakt. Een badkamer inrichten geheel naar jouw wensen is dan ook van groot belang. Wij vertellen je meer over de verschillende badkamer interieurstijlen zodat jij daarna helemaal weg bent van jouw nieuwe badkamer.

Moderne badkamer

De badkamer die altijd helemaal trendy is, is de moderne badkamer. Deze badkamer is namelijk erg tijdloos waardoor die jaren mee kan. Er wordt gebruik gemaakt van grote tegels in strakke lijnen, lichte kleuren of bijvoorbeeld hout gecombineerd met wit. Er is eigenlijk heel veel mogelijk binnen deze interieurstijl en daarom is deze interieurstijl dan ook zo geliefd onder velen.

Landelijke badkamer

De landelijke badkamer komt daarentegen veel minder voor, maar is niet minder mooi. De landelijke stijl komt vaak terug in de woonkamer, maar wordt vaak niet doorgetrokken tot en met de badkamer. Daarom is het natuurlijk super leuk om dat wel te doen en je te onderscheiden van anderen. Binnen de landelijke badkamer zie je veel kleine tegeltjes aan de wand, mooie ramen en bijvoorbeeld een vrijstaand wit bad. Ook zie je veel natuurlijke elementen en warme kleuren binnen deze interieurstijl.

Moderne badkamer

Klassieke badkamer

Design badkamer

Klassieke badkamer

Van een klassieke badkamer moet je echt houden, maar het staat prachtig! Deze stijl gaat gepaard met rust en luxe en komt daarom overeen met onze luxe badkamers. Wat echt centraal staat binnen deze badkamerstijl zijn luxe patronen, glimmende materialen, een prachtige klassieke lamp en sierlijke elementen.

Design badkamer

Binnen de design badkamers kan veel verschil zitten. Ze kunnen namelijk erg minimalistisch zijn, maar ook beschikken over design elementen. De kleuren wit, zwart en grijs staan centraal en worden vaak gecombineerd. Ook zie je bijvoorbeeld kleine kleurrijke tegels aan de muur met leuke accessoires erbij!

Zoek een prachtige badkamer uit bij Sani4all

Heb je zelf inmiddels al bedacht welke badkamerstijl voldoet aan jouw wensen? Dan kun je nu gericht op zoek naar een nieuwe badkamer! Kom daarvoor gerust eens langs bij Sani4all. Wij hebben een ruim aanbod aan badkamers en voor ieder wat wils. In onze badkamershowroom kun je eens rustig bedenken wat jij wilt. Heb je vragen of wil je meer weten over alle mogelijkheden van een nieuwe badkamer in jouw huis? Onze badkamerspecialisten helpen je natuurlijk graag verder. Kom dus eens langs want de koffie staat altijd voor je klaar!