Badkamer inspiratie: De badkamertrends van het najaar

Badkamerinspiratie: De badkamertrends van het najaar

Het najaar komt er weer aan en daar horen ook nieuwe badkamertrends bij. Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe badkamer en wil je de laatste trends graag meenemen in je ontwerp. Daarom hebben we alle badkamertrends van het najaar voor je op een rijtje gezet. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Sani4All badkamers HQ0260

3D tegels

In de badkamer gaan we steeds meer tegels met 3D effecten en structuren tegenkomen. Deze tegels geven de ruimte net wat extra uitstraling. Je kan er voor kiezen om een gehele want met deze tegels te bekleden, maar ook voor wandpanelen zijn deze tegels zeer geschikt. Door het gebruik van deze tegels oogt de ruimte een stuk groter. Deze badkamertrend is dus zeer geschikt voor kleine badkamers of toiletten.

vertex-line-turquoise-15×15-hl1503-64-95-m-3
Sani4All badkamers HQ0230

Aardetinten

Het najaar staat bekend om de warme kleuren en dat gaan we dit jaar ook terug zien in de badkamer. Voornamelijk de aardetinten zullen veel gebruikt gaan worden. Hierbij kan je denken aan kleuren zoals bruin, beige, grijs en lichtgroen. Aardetinten zorgen voor een warme en natuurlijke uitstraling in de badkamer. Daarnaast staan deze kleuren ook voor rust en ontspanning.

Donkere houttinten

De warme sfeer in de badkamer komt ook terug in deze badkamertrend: het gebruik van hout. Hierbij gaat het voornamelijk om de donkere houtsoorten als notenhout. Door het gebruik van donker hout in de badkamer creëer je een warme en ontspannen sfeer. Ook geeft het je badkamer een tijdloze uitstraling en is heel goed te combineren met andere kleuren en materialen. En niet geheel onbelangrijk: hout is een duurzaam en natuurlijk materiaal. Laat je wel goed informeren over het soort hout, niet alle houtsoorten zijn geschikt voor in de badkamer vanwege het vochtgehalte.

Sani4All badkamers HQ0228
Sani4All badkamers HQ0261

Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en dat komt in de badkamer ook steeds meer terug. Er wordt steeds meer gebruikt gemaakt van duurzame materialen, zoals hout. Op de markt komen er steeds meer duurzame opties, denk bijvoorbeeld aan duurzame regendouches en douche wc’s. Ook planten hebben zijn onderdeel van deze badkamertrend en hebben hun intrede gemaakt in de badkamer. Planten in de badkamer zorgen er bijvoorbeeld voor dat de luchtvochtigheid in de badkamer wordt verlaagd en creëren natuurlijk meer zuurstof.

Luxe apparatuur

Naast kleuren en materialen speelt ook luxe een rol in de badkamertrends voor het najaar. Het najaar zal in het teken komen te staan van apparatuur. Deze apparatuur zal extra luxe en comfort bieden. Waar moet je dan zoal aan denken? Een televisie aan de wand, een Sun Shower en automatische sensorverlichting.

SUNSHOWER_FOTO_03_0365web
GROHE WARM SUNSET3

Gekleurde kranen

Ben je meer van goud dan van zilver? Of hou je wel van iets aparts in je badkamer? Dan is deze badkamertrend echt iets voor jou! Gekleurde kranen in de badkamer is namelijk een van de trends van het najaar. De (mat) zwarte en gouden kranen zien we al een tijdje in de badkamer, maar ook andere kleuren zullen we terug gaan zien in de badkamer. Door het gebruik van gekleurde kranen kan je je badkamer volledig personaliseren!

Badkamer inspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe droombadkamer eruit komt te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je badkamer? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D planner gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete badkamer.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Sani4all biedt badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!