Budget badkamer

Budget badkamer

Wil je een nieuwe badkamer kopen, maar heb je er niet heel veel budget voor beschikbaar? Dat hoeft tegenwoordig geen probleem meer te zijn. Er zijn namelijk steeds meer mogelijkheden om voor weinig geld je badkamer een luxe uitstraling te geven. Kies bijvoorbeeld voor een specifiek badkameronderdeel, zoals een bad óf douche, of een toilet óf een badkamermeubel, in plaats van voor alles te kiezen. En kies bijvoorbeeld voor een inloopdouche in plaats van een douchecabine. Dit scheelt enorm veel geld. Door slimme keuzes te maken kun je dus een hoop geld besparen. Bij Sani4all denken we graag met je mee om het maximale uit jouw badkamerbudget te halen. We maken graag een 3D-ontwerp waarin al jouw wensen werkelijkheid worden. Vanzelfsprekend zijn ook onze budget badkamers van de hoogste kwaliteit en hebben ze een lange levensduur, waardoor je hier ook maximaal van kunt genieten.

Een budget badkamer naar jouw wensen

Kwaliteit kan dus ook met een kleiner budget. Daar spelen we bij Sani4all dan ook altijd op in. Iedereen heeft een eigen stijl. Daarom heb je bij ons heel veel keuze tussen verschillende badkamers. Kies uit complete badkamers, of stel jouw badkamer zelf samen. Met onze gratis 3D-tool kun je gemakkelijk zelf een badkamer ontwerpen die past bij jouw wensen en budget. Natuurlijk kunnen ook onze specialisten gratis voor jou aan de slag gaan met een mooi badkamerontwerp. Zo krijg jij een mooi beeld van de mogelijkheden van jouw badkamer, zodat jij straks jouw droombadkamer kunt realiseren. Onze specialisten staan graag voor jou klaar om jouw wensen en budget te vertalen naar de perfecte badkamer. Met iedere portemonnee slaag je.

Van ontwerp tot montage

Bij Sani4all kun je dus terecht voor budget badkamers. Hoe dat kan? Doordat wij scherp en voordelig grote voorraden inkopen, de showrooms effectief inrichten en een groeiend aantal winkels hebben, profiteer je bij ons van de beste prijzen. Naast gratis advies en een gratis ontwerp, staan wij uiteraard tijdens het hele keuze- en aankoopproces voor jou klaar. Wanneer je jouw budget badkamer hebt gekozen, denken wij mee over de praktische zaken. Zo kunnen wij de badkamer voor je monteren, of een aantal zaken van je overnemen wanneer je zelf de badkamer monteert. Wij zorgen ervoor dat jij optimaal kunt genieten van jouw budget badkamer. Zowel tijdens het aankoopproces als daarna. Profiteer ook van onze alles onder één dak strategie!

Een complete budget badkamer vanaf € 1.995,-

De badkamer is een ruimte waar we kunnen ontspannen en onze hygiëne op peil kunnen houden. Daarom is het belangrijk dat de badkamer voor iedereen een fijne ruimte is. Hou jij van een strakke, moderne badkamer? Maak dan de keuze voor onze Complete badkamer Black & White. Deze is al verkrijgbaar vanaf € 1.995,-. Kortom: ben je op zoek naar een budget badkamer? Dan slaag je bij Sani4all zeker! Met meer dan 15 locaties door het land heen (en we groeien), is er altijd een Sani4all vestiging bij jou in de buurt. Onze specialisten helpen jou graag bij het vinden van jouw droombadkamer binnen jouw budget. Want ook met jouw budget kun je slagen voor de perfecte badkamer. We zien je graag in een van onze showrooms waar de koffie altijd klaarstaat. Tot snel!