De badkamertrends voor het najaar

Wil je jouw badkamer binnenkort onder handen nemen en voorzien van de laatste trends? Dan mag je dit artikel niet overslaan. Speciaal voor jou zet Sani4all de badkamertrends voor dit najaar op een rijtje:

Urban Jungle

SANI4ALL badkamers LQ0405

Haal de tropische jungle naar je badkamer! Dit kun je doen door mooie groene planten in deze ruimte te zetten. Dat geeft een mooie natuurlijke uitstraling. Verder kun je alle muren een witte kleur geven en mooie houten badkamermeubels aanschaffen. Dit zorgt voor een tropisch sfeertje.

Zwart in de badkamer

SANI4ALL badkamers LQ0420

Het wordt steeds populairder om zwart in de badkamer toe te passen. Denk aan zwarte accessoires, muren en vloeren. Dit geeft de ruimte een modern en strak uiterlijk. Daarnaast oogt de ruimte een stuk rustiger en kun je met deze kleur veel variëren. Niet onbelangrijk: vuil is minder snel zichtbaar.

Goudkleurige kranen

SANI4ALL badkamers LQ0403

Op zoek naar een unieke kraan? Een goudkleurige kraan geeft jouw badkamer net dat beetje extra! Het geeft de uitstraling van jouw badkamerruimte een mooie allure. Als je jouw badkamer een luxe en unieke uitstraling wilt geven, is dit een mooie optie. Het is ook mooi om de grepen mee te pakken.

Terrazzo

Grando_Terrazzo-Top

Terrazzo is de laatste trend op badkamergebied. Het materiaal wordt vaak granito genoemd. Hierbij worden stukjes marmer, graniet of glas in het cement gestopt en gepolijst. Het heeft een gespikkeld motief en past in zowel een klassieke of moderne badkamer. Kies voor dit bijzondere accent.

Fontein waskommen

Sani4all badkamers LQ0244

Deze gekleurde waskommen zijn steeds vaker te zien in de badkamers en toiletruimtes. De waskommen zijn in verschillende formaten te verkrijgen en zijn mooi te combineren met een blad of onderkast. Hiermee creëer je een luxe en moderne uitstraling. Uiteraard zijn ze bij Sani4all te verkrijgen.

Ronde spiegels

SANI4ALL badkamers LQ0404

De ronde badkamerspiegel is een trend die we steeds vaker zien! Het zorgt voor een stijlvolle uitstraling in de badkamer. Dus geen rechthoekige spiegels meer, maar ronde. Naast het feit dat dit een unieke uitstraling heeft, is het natuurlijk net zo functioneel.