De juiste wandtegels kiezen voor jouw badkamer

De juiste wandtegels kiezen voor jouw badkamer

De wandtegels die je in je badkamer plaatst kunnen een enorme invloed hebben op de sfeer en uitstraling van jouw badkamer. Natuurlijk is het belangrijk dat je de juiste badkamermeubels en -accessoires kiest, maar je maakt de badkamer echt af door het kiezen van precies de juiste tegels. De wandtegels in jouw badkamer maken dat deze rust uitstraalt, of juist de moderne look waar je voor gaat. Ga je voor een moderne, klassieke, rustige of juist voor een luxueuze uitstraling? Kies dan voor precies de juiste tegels in jouw badkamer die precies de sfeer neerzetten waar jij voor gaat!

Jouw unieke stijl

Iedereen heeft een eigen, persoonlijke stijl. Waar de een wil dat de badkamer er vooral strak, clean en modern uitziet, heeft de ander liever een gezellige ruimte vol kleur en gezellig accessoires. Door badkamertegels te kiezen die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke stijl, creëer jij een ruimte waar je gelukkig van wordt. Kies bijvoorbeeld voor houtlook-tegels voor een natuurlijke uitstraling van jouw badkamer. Of kies kleurige, vrolijke tegels uit ons assortiment aan decortegels. Welke stijl jij ook hebt, met het kiezen van de juiste wandtegels in jouw badkamer, bereik jij de perfecte sfeer in jouw badkamer!

De grootte van jouw wandtegels

Waar het patroon op de wandtegels al een enorme boost aan jouw ruimte kunnen geven, kan ook de grootte van badkamertegels een enorm effect hebben op de beleving van de ruimte. Zo kunnen grote tegels de ruimte groter doen lijken, wat voor meer gevoel van rust kan zorgen. Kleine tegels zorgen daar tegenover weer voor een knusser gevoel. Een afwisseling van grotere en kleinere wandtegels, zorgt juist voor een speels effect. Kijk dus eens goed naar de ruimte die je hebt. Wil je deze groter doen lijken, een knus uiterlijk geven of juist een lekker speels effect meegeven? Keuzes heb je in elk geval genoeg als het gaat om het plaatsen van wandmeubels in jouw badkamer!

Het effect van kleur

Een strak witte badkamer kan een modern uiterlijk geven aan jouw badkamer. Maar veel mensen kiezen er ook voor om één of meerdere kleuren een hoofdrol te laten spelen in het interieur van de badkamer. Met jouw keuze voor wandtegels kun je een kleurstelling neerzetten die je in de rest van je interieur volgt. Maar wist je dat de kleur die je kiest, ook invloed kan hebben op hoe je je voelt in de badkamer? Zo zou de kleur blauw rust en een frisse uitstraling bieden. Hieronder zie je de betekenissen van verschillende kleuren:
Wit: eenvoud, luxe
Rood: energie, kracht
Oranje: feest, vreugde
Geel: licht, speelsheid
Groen: ontspanning, kalmte
Blauw: rust, frisse uitstraling
Paars: luxe, artistiek
Bruin: gewichtigheid, stabiliteit
Zwart: autoriteit, tijdloos

Kies bij het kopen van wandtegels voor de kleuren die passen bij jouw persoonlijkheid, en wat jij in je badkamer wil. En natuurlijk vooral voor de kleur(en) die jij mooi vindt.

De specialist in wandtegels

Ben je op zoek naar (nieuwe) wandtegels voor in jouw badkamer of toilet? Bij Sani4all vind je een uitgebreid assortiment aan tegels voor in jouw badkamer. Onze badkamertegels zijn van hoge kwaliteit, en we bieden tegels voor ieders budget. Kom vooral even langs in een van onze vestigingen, dan staan onze specialisten voor jou klaar bij het maken van de juiste keuze voor wendtegels in jouw badkamer!