Dé trend van nu: okergeel!

Dé trend van nu: okergeel!

Okergeel is wellicht niet het eerste kleur waar je aan denkt wanneer je wat meer kleur aan je badkamer wilt toevoegen. Het is kleur dat een beetje gewaagd is, maar werkelijk waar voor heel veel warmte in de badkamer zorgt. Een van de nieuwste kleuren in de badkamerwereld en een perfecte investering als we het over kleur hebben. De kleur okergeel, een lichte en openlijke trendkleur dat wij steeds meer terug zien in de badkamer. Maar waarom is deze kleur nou zo populair?

Waanzinnig combineren

Het sublieme aan deze kleur is dat het in diverse badkamerstijlen past, waarbij het de uitstraling van de badkamer versterkt. Je kunt er echt alle kanten mee op als het om de badkamerinterieur gaat. Hoe waanzinnig is dat!
Het is een kleur dat niet zuiver geel of zuiver bruin is, maar meer de middenweg van deze kleuren. Zo lijkt een ruimte met okergeel groter, straalt het energie uit en zorgt het voor ontspanning. Daarnaast is deze trendkleur makkelijk te combineren met houtlook, betonlook en verschillende sanitairkleuren. En wat dacht je van de combinatie met marmer? Je hoeft daarom echt niet bang te zijn dat deze kleur je badkamerstijl gaat verpesten. Dat kunnen wij je bij Sani4all garanderen.

BRIOLETTE_DIAMANTE_AMBRA-768×403