Alles over designradiatoren

Alles over designradiatoren

De koude dagen komen er weer aan en er is niets zo vervelend als na een warme douche in een koude badkamer stappen. Verwarming in de badkamer is dus voor veel mensen belangrijk, maar niet iedereen vindt de ‘gewone radiator’ mooi. Een designradiator is meer dan een alleen een warmte bron; het is een ultieme combinatie van warmte en design en kan veel sfeer geven aan de badkamer. Meer weten over designradiatoren? Lees dan snel verder!

Header_alinea_1_1
Header_alinea_1_3

Wat zijn designradiatoren?

Designradiatoren zijn eigenlijk gewone radiatoren, het verschil zit hem in de look van de radiatoren. Designradiatoren hebben een strakke en moderne uitstraling waardoor ze vaak echte eyecatchers in de badkamer vormen. Vaak zijn deze radiatoren niet alleen mooi, maar ook extra functioneel. Bij veel van deze radiatoren is er extra ruimte om je kleding of handdoeken te laten drogen.

Alinea_2

Verschillende modellen

Er zijn heel veel verschillende soorten modellen verkrijgbaar, daardoor is er veel keuze en is de kans groot dat er een bij zit die bij jou en jouw badkamer past! We lichten een aantal modellen voor je uit:

De Tubone

Dit is een echte blikvanger in de badkamer. De Tubone heeft een strakke en stoere vormgeving die perfect past in een moderne badkamer of een industriële badkamer. Deze radiator is geschikt om de gehele badkamer mee te verwarmen!

De Iskol

Misschien ken je de traditionele ladder wel die vaak als decoratie gebruikt wordt. De Iskol is geïnspireerd op deze traditionele ladder. Het heeft een bijzonder en speels design dat in vele badkamers past. De radiator wordt op de vloer geplaatst en rust tegen de muur. Hierdoor zie je ook niet direct dat het een radiator is, maar oogt het vooral als een designobject in de badkamer.

De Jay

Deze designradiator is heeft een minimalistisch en strak design. Deze radiator is zo ontworpen dat je er makkelijk je badjas of kleding aan kan hangen! Door het simpel ogende design kan je meerdere radiatoren naast elkaar hangen. Dit zorgt voor een nog luxere uitstraling van de badkamer.

De Flaps

De Flaps heeft een strak vormgegeven design met strakke lijnen. Door de openingen die de radiator heeft is het een ideale radiator om je handdoeken op te drogen. Dit is allesbehalve een standaard radiator en vormt een echte eyecatcher in de badkamer.

Elektrische designradiatoren

De meeste designradiatoren van merken als Instamat zijn niet alleen beschikbaar in een variant die je op de centrale verwarming aansluit, maar ook in elektrische varianten. Deze radiatoren verbruiken ongeveer dezelfde hoeveelheid elektriciteit als de gemiddelde gloeilamp. Dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee!

Alinea_4
Alinea_5

Voordelen designradiatoren

Twijfel je nog of een designradiator wat voor jou is? We hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Dubbele functie: deze radiatoren hebben een dubbele functie, je warmt er niet alleen je badkamer mee op, maar ook je kleding en je handdoeken.
  • Op afstand te bedienen: de elektrische designradiatoren zijn op afstand te bedienen, hierdoor kan je de badkamer al verwarmen voordat je onder de douche springt!
  • Duurzaam: de elektrische varianten zijn een duurzame optie vanwege het lage energiegebruik.

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar een designradiator voor je complete badkamer en weet je al precies hoe deze eruit ziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je badkamer past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste badkamer trends. Wil je graag weten hoe je droom badkamer eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke tegels het beste passen in je badkamer. Met onze laagdrempelige 3D planner kan je gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze designradiatoren? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!