Designradiatoren

Designradiatoren

Warmte tijdens koude dagen

Nu de dagen steeds weer kouder worden, is het belangrijk om het binnen lekker weer op te kunnen warmen. Een lekkere warme douche kan na een koude dag al heerlijk ontspannend en verwarmend werken. Toch wel fijn natuurlijk als de badkamerruimte zelf dan ook goed op temperatuur is. Badkamerverwarming is daarom essentieel voor een fijne badkamerruimte. Is een radiator dan puur praktisch? Zeker niet! Want een warme badkamer is essentieel, maar het is natuurlijk nog mooier als het design van jouw radiator aansluit bij jouw stijl. We vertellen je graag alles over designradiatoren en wat ze aan jouw badkamer kunnen toevoegen.

De voordelen van designradiatoren

Waarom zou je over alle elementen van jouw nieuwe badkamer goed nadenken, behalve over je radiator? Een radiator is een aanwezig onderdeel van de ruimte, en juist een mooi punt om te gebruiken om jouw stijl mooi aan te vullen. Daarom vind je in ons assortiment een breed aanbod aan designradiatoren in vele vormen, maten en kleuren. Ga voor een subtiel en elegant aanwezige radiator, of juist voor een ontwerp dat er lekker uitspringt. Een designradiator kan net die sfeer toevoegen die jouw badkamer helemaal afmaakt. Daar krijg je het pas echt warm van!

Hoe kies je een designradiator?

Maak van jouw radiator een echte blikvanger. Een witte radiator geeft een bepaalde rust en past in veel badkamers. Naast witte radiatoren, vind je bij ons ook radiatoren in andere kleuren. Laat je designradiator opvallen of juist een mooi, rustig geheel vormen met de rest van de ruimte. Daarnaast kan de vormgeving een ontzettend groot verschil maken. Een designradiator die horizontale lijnen heeft, kan compleet anders in een ruimte vallen dan een radiator met verticale lijnen. Een radiator bestaande uit één groot vlak geeft weer een hele andere sfeer mee. Horizontale verwarmingsbuizen zijn daarnaast ook erg praktisch, omdat je hier je handdoeken gemakkelijk aan op kunt hangen. Zo drogen ze sneller en zijn ze op een fijne temperatuur wanneer je ze gebruikt.

Gratis advies

Wij snappen dat het soms lastig kan zijn om een keuze te maken in verschillende badkamerelementen. Daarom geven we je graag advies. Kom je er toch niet uit? Dan ben je van harte welkom in een van onze vestigingen, waar we graag met je meekijken en -denken, om zo samen tot de mooiste designradiator te komen voor in jouw badkamer. Kom gerust een keertje langs en laat je inspireren!

5_insta