Gratis barbecue bij een complete badkamer

Actie: GRATIS barbecue bij jouw droombadkamer!

OP=OP

Kom deze maand naar Sani4all en ontvang een gratis luxe houtskool barbecue bij aanschaf van een complete badkamer!

Neem contact op met één van onze vestigingen bij jou in de buurt voor de actievoorwaarden. Onze adviseurs vertellen je graag meer!

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij om een afspraak te maken. Tijdens een adviesgesprek met deskundig badkameradvies nemen wij rustig de tijd om een totaaladvies (inclusief gratis 3D-ontwerp) te geven, passend bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Plan direct een afspraak in bij één van onze vestigingen om het assortiment te bekijken.

Wij houden in onze showrooms strikt rekening met de richtlijnen van het RIVM. Onze adviseurs houden voldoende afstand en onze showrooms worden intensief schoongehouden.

Een badkamer vervangen doe je natuurlijk niet dagelijks, maar soms is daar toch het moment: je gaat een nieuwe badkamer aanschaffen. Weet je al precies wat de interieurstijl van je nieuwe badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Daarnaast zijn er jaarlijks weer nieuwe badkamertrends die jij kunt meenemen in jouw ontwerp. Doe bij Sani4all badkamer inspiratie op en ontdek wat het beste bij jouw stijl past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Of bekijk onze complete badkamers! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren!

slider-vacaturepagina