Grootste aanbod badkamertegels

20190424_0922__MG_7860

Grootste aanbod tegels

De juiste tegels zorgen voor de perfecte badkamersfeer. Ben je opzoek naar een eenvoudige basistegel of zoek je gekleurde decortegel? Gelukkig wij een ruim aanbod aan badkamertegels. Welke tegel je ook kiest, bij ons vind je altijd de juiste tegel.

neutrale kleuren tegels inspiratie

Tegels bepalen de sfeer

De tegels zijn een belangrijk onderdeel van de badkamer en het toilet. De wandtegels die je in je badkamer kiest kunnen een enorme invloed hebben op de sfeer en uitstraling van jouw badkamer. Ga je voor een moderne, klassieke, rustige of juist voor een luxueuze uitstraling? Bekijk de mogelijkheden en kies dan voor precies de juiste tegels in jouw badkamer die precies de sfeer neerzetten waar jij voor gaat!

Inspiratie strokentegels

Het juiste legpatroon

Je kunt tegels in een standaard patroon recht naast elkaar aanbrengen, maar er zijn nog veel meer legpatronen die je kunt toepassen. Met legpatronen kun je een ruimte groter laten lijken en kun je diepte geven aan een vertrek. Diagonaal verband is uitermate geschikt indien je een ruimte breder wil laten lijken. Het halfsteensverband is een van de meest toegepaste tegelpatronen en eenvoudig zelf toe te passen. Door je tegels te plaatsen, net zoals bakstenen, krijg je een levendig interieur lopen de lijnen van de voegen in slechts één richting gelijk. Het visgraatverband vind je voornamelijk terug bij houten vloeren maar kunnen ook bij badkamertegels worden toegepast. Bij een wilverband worden tegels van verschillend formaat gebruikt die in een bepaald patroon worden gelegd. Het wildverband legpatroon zorgt wel voor een unieke uitstraling in de ruimte. Wil je een ruimte breder laten lijken? Gebruik dan een diagonaal legpatroon.

inspiratie groene tegels

De grootte van jouw wandtegels

Waar het patroon op de wandtegels al een enorme boost aan jouw ruimte kunnen geven, kan ook de grootte van badkamertegels een enorm effect hebben op de beleving van de ruimte. Zo kunnen grote licht gekleurde tegels met kleine voegen de ruimte groter doen lijken, wat voor meer gevoel van rust kan zorgen. Ook door de vloertegels door te laten op de wand geeft een ruimtelijk effect aan de badkamer.  Kleine tegels, vaak decortegels, zorgen daar tegenover weer voor een knusser gevoel. Een afwisseling van grotere en kleinere wandtegels, zorgt juist voor een speels effect.

De specialist in badkamertegels

Bij Sani4all vind je iedere combinatie, kleur, afwerking of afmeting. Met de vele topmerken, zoals RAK, Cottoceramix, JOS en Flaviker, zit er altijd een tegel bij die jij zoekt. Kom vooral even langs in een van onze vestigingen, dan staan onze specialisten voor jou klaar bij het maken van de juiste keuze voor wandtegels in jouw badkamer!

Inspiratie donkere tegels