Haal de zomer in de badkamer

Haal de zomer in de badkamer

De zomer is inmiddels in volle gang. Na een lange en warme zomerse dag is het heerlijk om een verfrissende douche te nemen. En waar doe je dat nou fijner dan in jouw eigen zomerse badkamer waar jij je helemaal op je gemak voelt? Dit begrijpen wij bij Sani4all als geen ander. Maar hoe haal je de zomer in deze ruimte? Door ons ruime aanbod badkamers en onze jarenlange ervaring hebben wij enkele tips voor je.

Zomerse kleuren

Geef je badkamer een zomerse sfeer door veel warme en vrolijke kleuren te gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor felgekleurde wand- en vloertegels of kies voor badmeubels in zomerse tinten. Ook kun je accessoires en decoraties in felle kleuren nemen. Het geeft het geheel een vrolijke uitstraling. Met name in badkamers met weinig daglicht is het een goede manier om de zomer binnen te halen.

Grote schoonmaak

Het is wellicht niet de leukste klus om te doen, maar het geeft wel een heel prettig gevoel. Een goed schoongemaakte badkamer geeft veel plezier en creëert een zomerse sfeer. Was alle gordijnen en matten, reinig alle lastige plekken in de douche, de badkuip of het toilet en ruim alle overbodige spulletjes uit de badkamermeubels op. In een mum van tijd is alles weer schoon en fris.

Sani4all DH T4_4
Kies voor groen

Groen in de badkamer? Het klinkt misschien gek, maar het kan! Planten en bloemen horen echt in een zomerse badkamer. Ze zorgen voor ontspanning en geven een leuke, vrolijke uitstraling. Denk aan varens of een orchidee. Deze planten kunnen goed tegen vocht en zijn dus geschikt. Daarnaast geven bloemen en planten een zomerse geur. Hiervoor kun je ook luchtjes gebruiken, zoals lavendel.

Advies nodig?

Hopelijk heb je wat aan onze tips. Heb je nog aanvullende vragen? Je kunt bij ons altijd terecht voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Na dit gesprek weet je precies waar je aan toe bent en heb je voldoende inspiratie voor jouw zomerse badkamer? Breng een bezoek aan één van onze showrooms. Wil je zeker weten dat onze adviseur voldoende tijd voor je heeft? Plan dan een afspraak in.