Het decoreren van je badkamer

Het decoreren van je badkamer

Ondanks dat je al een super mooie badkamer hebt, is het wel leuk om nog het een en ander aan te kleden. Accessoires zijn namelijk nooit overbodig, en dit geldt ook voor de badkamer. Allereerst moet je even je interieurstijl vaststellen. Houd jij van modern en strak of ga je liever voor gezelligheid? Er zijn genoeg dingen die je kunt doen om je badkamer te decoreren.

Begin bij de muren

Wil jij het totaalplaatje aanpakken? Begin dan bij het decoreren van je muren. Je kunt eventueel je muren nog een mooi kleurtje geven. Wil je een optisch grotere badkamer? Dan kun je het beste kiezen voor lichte kleuren, want dit is aangenaam voor de ogen. Daarnaast zijn lichte kleuren het makkelijkste als basis, want dit is gemakkelijk te combineren met andere kleuren en accessoires.

Creëer ruimte

Je kunt gemakkelijk ruimte creëren en decoreren op hetzelfde moment. Een kastje onder jouw wastafel is bijvoorbeeld erg leuk en ook erg praktisch. Wanneer je kiest voor een open kast lijkt jouw badkamer een stuk groter, doordat er geen onderdelen zijn afgesloten.

Kies voor sfeervolle verlichting

Verlichting is noodzakelijk in een badkamer, maar draagt ook veel bij aan de sfeer. Je kunt met de juiste verlichting namelijk kleuren tot leven laten brengen en de badkamer oogt een stuk frisser en meer open. Wil je het rustig houden? Kies dan voor witte lampen, zodat de rest van de accessoires ook goed tot hun recht komen.

Sani4all B 1_5_vierkant
Sani4all DH 1_2
Sani4all B 3_2

Passende spiegels ophangen

Spiegels mogen natuurlijk niet ontbreken binnen jouw badkamer. Dit heb je namelijk nodig voor jouw ochtendrituelen, zoals je haar doen, opmaken of tandenpoetsen. Een spiegel zorgt ook nog eens voor een elegante uitstraling en het creëert een open uitstraling. Het is dan ook leuk om niet zomaar een spiegel op te hangen, maar dit te matchen met jouw interieur. Wil je een strakke en moderne spiegel of liever een klassiek spiegel met mooie elementen? Het kan allemaal!

Kom naar onze badkamershowroom

Benieuwd naar alle badkamers van Sani4all voordat je gaat beginnen aan het decoreren van jouw badkamer? Dan kun je gerust even langskomen bij onze winkels! Wij helpen je graag met het uitkiezen en decoreren van jouw droom badkamer, zodat de badkamer een fijne plek in huis is waar je graag even wat tijd neemt voor jezelf. De koffie staat altijd voor je klaar, dus zoek nu snel de dichtstbijzijnde showroom bij jou in de buurt.

pexels-karolina-grabowska-4202326
pexels-karolina-grabowska-4210314
pexels-karolina-grabowska-4202936