Het effect van verschillende badkamerspiegels

Het effect van verschillende badkamerspiegels

Een spiegel in de badkamer is essentieel. Het is een van de eerste dingen die we zien in de ochtend: we poetsen onze tanden ervoor, kammen onze haren, en zorgen ervoor dat we weer met een fris gezicht de dag beginnen. Maar een spiegel kan ook veel invloed hebben op de inrichting en sfeer van je badkamer! Hieronder lees je hoe jij de perfecte badkamerspiegel kiest voor in jouw badkamer.

De juiste vorm

Het kiezen van de juiste grootte en vorm van een spiegel kan al een heel verschil maken in je badkamer. Een rechthoekige spiegel is vooral heel praktisch. Hou je van een speels uiterlijk? Kies dan voor een ronde spiegel. Voor iedere badkamerstijl is er wel een perfecte badkamerspiegel. Vind jouw perfecte spiegel  in een van onze vestigingen!

Een grote of juist een kleine spiegel?

Ook het formaat van je nieuwe spiegel kan een grote invloed hebben op de totale look van jouw badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een extra brede spiegel wanneer je een dubbele wastafel in je badkamer hebt zitten. Door een groot oppervlak te kiezen voor je spiegel, creëer je daarnaast een meer ruimtelijk gevoel. Zo kun je jouw kleine badkamer echt groter doen lijken. Heb je een grote badkamer? Dan is het belangrijk dat je spiegel niet te klein én niet te groot is. Een kleine spiegel kan namelijk wegvallen in een grote badkamer, waar een te grote spiegel juist weer voor een net iets té ruimtelijk gevoel kan zorgen.

Ledverlichting

Bij ons kun je ook spiegels kopen met ingebouwde ledverlichting. Deze verlichting geeft jouw spiegel een extra mooie uitstraling en is ook nog eens erg praktisch. Kies bijvoorbeeld voor een geïntegreerde verlichting wanneer je geen last wil hebben van schaduwen. Heb je liever licht dat direct van boven komt, dan is opbouwverlichting jouw oplossing. Maar de echte sfeermaker is toch wel de spiegel met ledstrips rondom. Dit zorgt voor indirect licht langs de wanden. Voor ieder wat wils dus op het gebied van ledverlichting!

Spiegeltje spiegeltje aan de kast

Een goede manier om ruimte te besparen én je badkamer een strak uiterlijk te geven, is het kiezen voor een spiegelkast. Door de spiegel aan de voorzijde van de kast, komt de kast minder de ruimte in en kun je de functionaliteiten van beide combineren op één plek. Ook bij het kiezen van een spiegelkast heb je keuze in formaat en het integreren van ledverlichting.

Vind jouw ideale badkamerspiegel bij Sani4all

Ben je geïnspireerd geraakt of wil je graag advies van echte vakmensen? Kom dan langs in een van onze showrooms! Wij zullen je voorzien van vakkundig advies en zorgen ervoor dat jij jouw echte droombadkamer kunt realiseren.