Het renoveren van jouw badkamer

houtlook

Het renoveren van jouw badkamer

Ben je toe aan een nieuwe look & feel van jouw badkamer omdat het huidige design niet meer naar wens? Of is je badkamer al heel wat jaren oud en aan vervanging toe? Dan is een badkamerrenovatie eigenlijk een onvermijdelijke stap. Sani4all kan je hierbij adviseren, maar uiteraard ook zorgen dat je straks geniet van een nieuwe badkamer van je dromen!

 

Badkamerrenovatie

Het mooie van een badkamerrenovatie is dat jij deze ruimte kunt aanpassen naar jouw wensen en eisen. Een nieuwe douche, een ligbad of een douchecabine. Het kan allemaal. Of wat te denken van het vervangen al het tegelwerk en het kiezen voor nieuwe badmeubels? Zulke aanpassingen kunnen de uitstraling van jouw badkamer al compleet veranderen. Uiteraard kun je ook jouw complete badkamer vervangen. Hiervoor denken we graag met je mee.

Werkzaamheden

Indien gewenst en nodig, zullen wij de huidige badkamer verwijderen. Het slopen van jouw badkamer kan vaak in één dag worden gerealiseerd. Dit is wel afhankelijk van de grootte en de vorm van de werkzaamheden. Wanneer de huidige badkamer geheel is verwijderd, kunnen de installateurs aan de slag om jouw nieuwe badkamer te installeren. Uiteraard compleet naar jouw nieuwe wensen en eisen.

Kosten badkamerrenovatie

Bij het renoveren van een badkamer komen best wat kosten kijken. Je kunt natuurlijk zelf jouw budget bepalen voor het renoveren van jouw badkamer. De kosten kunnen verschillen indien je er bijvoorbeeld voor kiest om alleen het sanitair te vervangen. De uiteindelijke kosten lopen op als je badkamer compleet renoveert. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

8

Meerwaarde na een badkamerrenovatie

Ben je van plan om jouw badkamer te renoveren? Dat levert je niet alleen een mooiere badkamer ook, maar zorgt ook dat deze ruimte – en daarmee ook jouw huis – meer waard wordt. Dat is mooi meegenomen, toch?

Hoe zit dat?

De badkamer is de meest uitgevoerde verbouwing door woningverkopers. Dat is niet vreemd, want een badkamerrenovatie levert al snel meerwaarde op. Door bijvoorbeeld nieuwe douchecabines en kranen te installeren en de tegels te vernieuwen, voeg je meer kwaliteit aan je badkamer toe. Ook de eventuele nieuwe functionaliteiten zorgen dat jouw badkamer meer waard wordt. Het kost je dus wel een investering, maar levert je nu en straks dubbel zoveel plezier op.

Over Sani4all

Sani4all is verrassend anders voor iedereen. Dat wil zeggen: écht iedereen kan bij ons slagen. Wij hebben vestigingen verdeeld over Nederland zitten. Doordat wij de gehele keten in handen hebben, hebben we de volledige controle en kunnen we ook de gemaakte afspraken goed nakomen. Wil je meer informatie over jouw nieuwe badkamer of toilet? Of wil je graag een afspraak maken omtrent de badkamerrenovatie? Neem dan contact met ons op.

9