Hoe benut ik het best een kleine badkamer?

Hoe benut ik het best een kleine badkamer?

Stel, je hebt een kleine badkamer. Hoe kun je deze indelen en wat zijn de mogelijkheden? Sani4all geeft hierbij enkele tips die je helpen om van een kleine badkamer een functionele badkamer te maken. In dit artikel lees je enkele handige tips.

Opbergruimte

In een kleine badkamer is het soms lastig om opbergruimte te creëren. Een kast neemt veel ruimte in beslag en de ruimte is vaak beperkt in zijn afmetingen. Kleine muurtjes of hoeken in de kleine badkamer kunnen prima worden benut. Met slechts een paar houten planken creëer je eenvoudig een mooie nis voor opbergruimte.

Ligbad

Er zijn ligbaden die in het voetgedeelte smaller zijn dan in het andere gedeelte. Dit is ideaal voor de kleine badkamer, omdat dit net wat extra ruimte geeft. Soms is dit nét genoeg om bijvoorbeeld nog te kunnen lopen of een deur te kunnen openen.

Bad met douche

Ook douchen in bad is een veel gekozen oplossing. Veel mensen willen namelijk zowel een douche als een bad maar de ruimte laat dit niet altijd toe. Een bad met douchegedeelte is dan een logische oplossing. Informeer bij ons voor de mogelijkheden.

shutterstock_1233083725