Hoe gaat een badkamerverbouwing in z’n werk?

Hoe gaat een badkamerverbouwing in z’n werk?

Ben je jouw eigen badkamer zat en toe aan het renoveren van jouw badkamer? Sani4all is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers. Onze specialisten helpen je bij jouw wensen tot de realisatie en leveren alle A-merken sanitair en tegels tegen scherpe prijzen. In dit artikel lees je hoe zo’n badkamerverbouwing in z’n werk kan gaan.

Huidige badkamer

Het voordeel van jouw huidige badkamer, is dat je precies weet wat je wilt uit ervaring. Of dat je precies weet wat je wilt behouden uit de oude badkamer. Je wilt graag het sanitair vervangen, een nieuwe douche of bad er in of misschien ook wel nieuwe badkamertegels? Of je kiest ervoor om jouw gehele badkamer te slopen. Sani4all kan voor jou de gehele badkamer slopen of alleen het sanitair vervangen.

Stappenplan

Het uiteindelijke bedrijf dat de verbouwing gaat doen zal als het goed is een stappenplan van de badkamerverbouwing opmaken. Om alles in zo goed mogelijke banen te leiden is een stappenplan vaak cruciaal. Tevens is het zo dat er bij een badkamer montage in een bepaalde volgorde gewerkt moet worden. Lees hieronder de meest voorkomende stappen:

  1. Oude badkamer eruit slopen
  2. Leidingen leggen
  3. Elektra verplaatsen
  4. Indeling maken (als er nieuwe muurtjes moeten komen)
  5. Tegelen en voegen
  6. Sanitair plaatsen en aansluiten
  7. Elektra en verlichting aansluiten
Hulp nodig?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de badkamerrenovatie? Doe inspiratie op in één van de vestigingen van Sani4all. Tevens kun je daar een gratis 3D ontwerp van je nieuwe badkamer maken. Uiteraard kun je ook een afspraak maken met een adviseur van ons. Wij maken graag een passende oplossing voor ieder budget. Neem vandaag nog contact op.