Hoe ziet een 3D-ontwerp eruit?

Hoe ziet een 3D-ontwerp eruit?

Bij het verbouwen van een oude badkamer of een compleet nieuwe badkamer komen er veel dingen kijken. Want hoe komt deze eruit te zien? Door een 3D-ontwerp te maken krijg je een helder beeld van je nieuwe badkamer en kun je direct zien of al jouw wensen passen in je nieuwe droombadkamer. Ongeacht of je een grote of kleine badkamer in huis hebt. We hebben speciaal voor jou een handig programma waarmee je eenvoudig je eigen badkamer ontwerpt.

Handig ontwerpprogramma

Met dit ontwerpprogramma tool kun je duidelijk aangeven hoe lang en hoe breed jouw badkamerruimte is. Vervolgens kun je op alle mogelijke elementen en accessoires toevoegen aan de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een wc, douche of badkuip en zet die in de ruimte neer. Daarna kun je nog kiezen voor een paar mooi tegels en kleinere elementen. Zo zie je direct het eindresultaat via verschillende invalshoeken in 3D. Handiger kan eigenlijk niet.

Maak vervolgens een afspraak

Wanneer je zelf een 3D-ontwerp gemaakt hebt, maak dan een vrijblijvende afspraak met een adviseur in een van onze vestigingen. We pakken dan het ontwerp erbij en nemen de tijd om je een persoonlijk advies over de verschillende materialen en kleuren die passen bij jouw droombadkamer te geven!