Hoe ziet een 3D-ontwerp eruit?

bk2

Hoe ziet een 3D-ontwerp eruit?

Bij het renoveren van je badkamer komen er veel dingen bij kijken. Want wat is er allemaal mogelijk en hoe komt deze eruit te zien? Door een 3D-ontwerp te laten maken krijg je een helder beeld van je nieuwe badkamer en kun je direct zien of al jouw wensen passen in je nieuwe droombadkamer. Ongeacht of je een grote of kleine badkamer in huis hebt. We hebben speciaal voor jou een handig programma waarmee je eenvoudig je eigen badkamer ontwerpt.

Handig ontwerpprogramma

Online kun je duidelijk aangeven hoe lang en hoe breed jouw badkamerruimte is. Vervolgens kun je op alle mogelijke elementen en accessoires toevoegen aan de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een toilet, douche of badkuip en zet die in de ruimte neer. Daarna kun je nog kiezen voor een paar mooi tegels en kleinere elementen. Zo zie je direct het eindresultaat via verschillende invalshoeken in 3D. Handiger kan eigenlijk niet!

Maak vervolgens een afspraak

Vind je dit te ingewikkeld of wil je graag meer informatie? Maak dan een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen. Onze adviseurs voorzien je dan van alle informatie. En als kers op de taart wordt er ook een gratis 3D-ontwerp gemaakt!

wc
bk 1