Inspirerende badkamertrends

Toffe badkamertrends van dit moment

Een badkamer vervangen doe je natuurlijk niet dagelijks, maar soms is daar toch het moment: je gaat een nieuwe badkamer aanschaffen. Weet je al precies wat de interieurstijl van je badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Daarnaast zijn er jaarlijks weer nieuwe badkamertrends die jij kunt meenemen in jouw ontwerp. Maar wat zijn die trends voor 2021? Wij vertellen het je graag!

Metallic look tegels

Hou je van een industriële en robuuste stijl? Een trend dat we de laatste tijd steeds meer zien zijn stoere metallic look tegels. De metallic look tegels worden ook wel roestlook tegels genoemd, omdat ze vooral te verkrijgen zijn in diverse roestkleuren, waardoor er een geoxideerde oppervlakte gecreëerd word. Deze keramische tegels zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, met de kleuren van verroest metaal en in andere metallic kleuren. Metallic look tegels zijn goed te combineren met diverse andere stijlen als bijvoorbeeld houtlook en betonlook. In onze complete badkamer Natural Art zijn deze trendy tegels verwerkt.

De betonlook

De betonlook spreekt natuurlijk voor zich. Deze look is eigenlijk nooit echt weggeweest en is daarom elk jaar weer een trend. Het wordt ook veel gebruikt in industriële badkamers. Schaf bijvoorbeeld grote tegels aan in de betonlook en je hebt direct diverse trends met elkaar gecombineerd.

Grote ronde elementen

Ronde wastafels, ronde spiegels, alles rond. Dit is een element wat je veel terug gaat zien binnen een badkamer. Echter is wel alles groot, waardoor bijvoorbeeld de ronde spiegels een ware eyecatcher zijn. Wist je dat een grote spiegel jouw badkamer ook wat ruimtelijker maakt?

De felbegeerde inloopdouche

Natuurlijk iets wat iedereen wil hebben tegenwoordig: de inloopdouche. Dit wil zeggen dat je zo je douche in kunt lopen zonder dat je nog drempels hebt. Vaak zit er ook geen douchedeur of gordijn meer voor, omdat de afscheidingswand al voldoende is. Je water wordt ook nog eens geleidelijk afgevoerd, want er is sprake van een aflopende douchevloer, zonder dat je dit op het eerste oog doorhebt.

Kom langs bij Sani4all

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden van een nieuwe badkamer in jouw huis? Laat je adviseren door Sani4all, want wij helpen je graag met het uitzoeken van een badkamer met al jouw wensen erin verwerkt! Natuurlijk is het leuk om je badkamer samen te stellen volgens de badkamertrends van dat jaar, maar natuurlijk kun jij een badkamer kiezen die bij jou past, ongeacht deze trends. Om extra inspiratie op te doen hebben wij verschillende stijlen badkamers zoals luxe badkamers, basic badkamers en industriële badkamers.