Kan ik ook losse onderdelen voor de badkamer kopen?

Kan ik ook losse onderdelen voor de badkamer kopen?

Ja, bij Sani4all kun je ook terecht voor losse onderdelen, zoals douches, baden, toiletten, kranen, wastafels, badmeubelen, radiatoren en stoomcabines. Deze van de hoogste kwaliteit van de meest toonaangevende merken. Deze zijn bij ons eenvoudig te bestellen.

Badkameraccessoires

Maar bij ons vind je ook een groot assortiment badkameraccessoires. Wij hebben stijlvolle toebehoren voor bad, toilet, douche en wastafel die jouw badkamer helemaal af maken. Met de bekende merken, zoals Easy Drain, Villeroy & Boch, Grohe en Geberit, en het diverse aanbod maak je de badkamer stijlvol én functioneel op elk gebied. Zo hebben we onder meer doucherekken, toiletborstels en tandenborstelhouders. Daarnaast hebben we mooie handdoekrekken en compacte opbergers.

Doe inspiratie op

Kom eens langs in één van onze showrooms om inspiratie op te doen. Onze ervaren medewerkers helpen en adviseren je graag om bijpassende toebehoren voor in je badkamer of toiletruimte uit te zoeken. Uiteraard kun je ook gewoon per telefoon of e-mail contact met ons opnemen.

DSC_5157-1