Kiezen van een vloer

De juiste vloer voor jouw badkamer

Om de vloer in je badkamer kun je niet heen. De vloerafwerking bepaalt grotendeels de sfeer in deze ruimte. De vloer moet daarbij niet alleen heel erg mooi zijn, maar ook geschikt zijn voor alle vochtige omstandigheden. Maar welke vloer is het meest geschikt voor jouw badkamerruimte? Sani4all helpt je graag bij het maken van de juiste keuze op het gebied van vloerafwerkingen.

Diverse badkamervloeren

Er zijn veel verschillende soorten badkamervloeren, die uiteraard ook bij Sani4all te verkrijgen zijn. Het is mogelijk om een parket- of laminaatvloer in de badkamer te nemen. Maar het blijft hout en is dus zeker niet geschikt voor iedere ruimte. Ook kun je voor een kurkvloer kiezen. Dit materiaal is van nature waterafstotend en daardoor altijd geschikt voor vochtige ruimtes. Maar vrijwel iedereen kiest voor tegels, de meest praktische oplossing en de mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Zo zijn de keramische tegels sterk, eenvoudig schoon te maken en volledig waterdicht. Je hebt hierbij de keuze uit onder meer betonlook en marmerlook tegels.

Instagram-prijs-6
houtlook
9
6
8
3

Groot assortiment vloertegels

Sani4all heeft een groot assortiment vloertegels voor iedere ruimte in huis. Met de vele A-merken, zoals Vtwonen tegels, Douglas & Jones by Vtwonen, RAK, Cottoceramix, Terratinta en Flaviker, zit er altijd een tegel bij die jij zoekt. Je hebt de mogelijkheid uit verschillende afmetingen te kiezen, maar ook uit diverse kleuren, kleurtinten, afwerkingen, hand vervaardigde tegels of zelfs tegels voor buiten. Neem voor meer informatie contact met ons op. Maar het liefst ontvangen wij je in een Sani4all vestiging in jouw buurt.