Mozaïek in badkamers

Mozaïek in badkamers

Zoek jij een mooie manier om jouw badkamer te decoreren? Wellicht is mozaïek dan een heel goede oplossing! De kleine steentjes geven een speels effect aan de ruimte. Op een heel eenvoudige manier tover jij jouw badkamerruimte om tot een unieke plek. De mogelijkheden zijn eindeloos want met de vele kleuren en patronen kunnen zowel subtiele accenten als complete muren worden gemaakt. Mozaïek tegels zijn en in alle vormen en maten. Zo kun je kiezen uit een tegels gebaseerd op natuurlijke elementen zoals kiezels of bekende vierkante vormpjes in bepaalde kleur. Wat je keuze ook gaat zijn: het geeft de badkamer extra sfeer en kan je badkamer net dat extra's geven.

Mozaïek in jouw badkamer

Mozaïek kan je grofweg opdelen in 3 soorten:

  • Natuursteen mozaïek hebben, zoals de naam al zegt, een natuurlijke uitstraling. Je kan daarbij denken aan bijvoorbeeld gladde ronde stenen of juist de meer ruwere langwerpige stenen. Dit kan een heel stoer accent aan de badkamer of toilet geven!
  • Keramisch mozaïek is in alle vormen en kleuren te verkrijgen. Dus zeker niet alleen het bekende vierkantje, maar ook in een hexagon of andere vorm. Het mooie van de keramische variant is dat het geen vlak tegeltje hoeft te zijn, ze zijn er ook bijvoorbeeld in een piramidevorm wat een ontzettend gaaf 3D-effect kan geven. Je hebt keus uit alle kleuren maar ook bijvoorbeeld een marmerlook of mat of glans.
  • Glas mozaïek kennen we allemaal wel. Het glanzende vierkante steentje dat een ontzettend gaaf accent in bijvoorbeeld een nis van een badkamer kan geven. Het kan toegepast worden in de meest klassieke tot meest trendgevoelige badkamers, dat is zo leuk van mozaiek!
stone-age-bali-cloud-30×30-sat122-109-95-m-2 mozaiek_3_4

Natuursteen mozaïek

428457 hexagon mozaiek

Keramisch mozaïek

Sani4All badkamers HQ0123

Glas mozaïek

Alles onder één dak

Wij voorzien je graag van een passend advies en denken natuurlijk met je mee aan de hand van jouw budget, de specifieke wensen en uiteraard de beschikbare ruimte.

Maar wij bieden meer dan alleen een passend advies. Sani4all heeft het grootste assortiment tegels. In de vestigingen kan je inspiratie opdoen voor je eigen badkamer en zelf direct tegels combinaties naast elkaar leggen. Zo krijg je snel een goed beeld of jouw idee ook in het echt een top combinatie. Tijdens een adviesgesprek wordt er een gratis 3D-ontwerp gemaakt waarin jij jouw droombadkamer helemaal volgens jouw wensen en budget opmaakt. Met mozaïek geef jij jouw badkamer of toiletruimte een uniek en bijzonder effect. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Bij Sani4all vind je namelijk alles onder één dak. Bezoek de vestiging bij jou in de buurt en laat je inspireren!