Nieuw toilet inclusief montage

Nieuw toilet inclusief montage

Ben je op zoek naar een nieuw toilet voor in jouw woning? Of je nu graag jouw huidige toilet op de badkamer wilt vervangen of dat het gaat om een nieuwe toiletruimte in huis: het is allemaal mogelijk. Om te beginnen zijn er verschillende soorten toiletten. Zo is een hangend toilet, beter bekend als wandcloset, erg populair. Dit toilet hangt door middel van een frame in de muur. Ook kun je kiezen uit een staand toilet. Deze staat op de vloer en is de meest stevige versie. Tevens is een bidet een mogelijkheid. Bij de aanschaf een toilet kun je kiezen uit twee spoeltechnieken: vlakspoel en diepspoel. Het verschil is dat er bij de eerste optie een plateau zit en bij de tweede niet. Kortom, de keuze op toiletgebied is enorm. Bij Sani4all voorzien we je graag van een passend advies conform jouw budget en specifieke wensen. Indien gewenst - en je dus voor zekerheid wilt gaan - kunnen wij ook de montage verzorgen.

Toilet kopen bij de specialist

Er zijn dus enorm veel mogelijkheden als het gaat om het uitkiezen van een toilet! Ieder toilet heeft zo zijn eigen voordelen. Wij vinden het van groot belang dat iedereen de juiste oplossing voor de badkamer en/of het toilet vindt. Daarom bieden wij bij Sani4all complete toiletten aan, die van alle gemakken voorzien zijn. Denk aan een wandcloset, bedieningspaneel, inbouwreservoir, fonteinset en tegels. Al onze toiletten hebben de beschikking over verschillende functionaliteiten en zijn in verschillende stijlen te verkrijgen. Zo zal ook jij het toilet vinden dat helemaal aan jouw wensen voldoet. Wij volgen in ons assortiment de laatste trends op sanitair gebied, waarin verschillende stijlen te vinden zijn. Kies bijvoorbeeld voor een strak en modern design, of voor licht en rustiek. Zo vindt iedereen het perfecte toilet!

Vakkundige montage

Maar bij ons kun je niet alleen voor het toilet zelf terecht, wij kunnen – indien gewenst – de volledige montage verzorgen. Onze ervaren monteurs komen bij jou langs om het toilet te installeren. Ze gaan pas weg als alles in orde is en jij gebruik kunt maken van de badkamer en het toilet. Dus geen slapeloze nachten meer met de vraag of het wel goed gaat komen met het nieuwe toilet. Onze vakmensen steken beide handen uit de mouwen en garanderen kwaliteit. Ze hebben zichzelf al meerdere malen bewezen, waardoor je er zeker van kan zijn dat beloftes worden waargemaakt. En dat is wel zo makkelijk. Bij Sani4all ervaar je dus de voordelen van alles onder één dak. Voor een nieuw toilet inclusief montage zit je bij ons dus helemaal goed.

Bezoek een vestiging in jouw buurt

Wij bieden bij Sani4all voldoende keuze met toiletten in verschillende soorten, vormen, maten en stijlen en met diverse functionaliteiten. Ongeacht jouw stijl of budget vind je in het assortiment van één van onze vele showrooms het toilet wat je zoekt. Kom dus eens langs in één van onze vestigingen om de mooiste toiletten uit te zoeken. Wij hebben diverse complete badkamers opgesteld, waarin de verschillende toiletmogelijkheden zijn verwerkt. Zo weet je altijd wat jouw opties zijn. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om een passend en kundig advies te geven. Ook de montage en installatie nemen wij eventueel voor onze rekening. Zo weet je 100% zeker dat je straks kunt genieten van een toilet die aan jouw wensen en eisen voldoet.