Optimaal tot rust komen in jouw badkamer

Optimaal tot rust komen in jouw badkamer

We zitten veel thuis deze dagen. Of we werken juist langere dagen, omdat we harder nodig zijn dan anders. In beide gevallen is het belangrijk om even tot rust te kunnen komen. Even geen werk, of continu kinderen om je heen terwijl je vanaf de bank je werkmail doorspit. Wat jouw situatie ook is: de veranderingen kunnen soms veel van ons vragen. Na een lekker ontspannen moment, kun je er weer even goed tegenaan. Even lekker in bad liggen of een ontspannen douche nemen kunnen hier zeker aan bijdragen. Wij geven je daarom tips om nóg meer tot rust te komen in de badkamer.

Lekker lezen

Veel mensen zijn in deze tijd aan het lezen geslagen. Even geen langsflitsende tijdlijnen of candycrush taferelen, maar gewoon een lekker boek. Het kan heerlijk zijn om even in een andere ruimte te zitten en in een verhaal te duiken. Houd je niet zo van boeken? Abonneer je dan eens op een tijdschrift dat jou leuk of interessant lijkt, of zet een podcast op. Een luisterboek kan natuurlijk ook. Pas uiteraard wel op met elektronica in de badkamer.

Fijne badartikelen

Hoewel veel winkels gesloten of beperkt open zijn, kun je gelukkig gewoon nog online bestellen. Verwen jezelf daarom eens extra, en bestel luxere badartikelen dan je anders gebruikt. Trakteer jezelf bijvoorbeeld op een bruisbal, of een heerlijk ruikende badolie. Lavendel is een rustgevende geur, maar iedere smaak is natuurlijk persoonlijk. Ook kun je eens denken aan nieuwe, extra zachte badhanddoeken wanneer je oude aan vervanging toe zijn. Of neem eens een verzorgend maskertje voor je huid of haren. Wanneer je extra voorbereidingen treft, kun je extra genieten van jouw uitgebreide bad- of douchebeurt.

Extra sfeer

Om jouw rustmoment helemaal af te maken, kun je gezellig wat kaarsjes aansteken. Zet het dimlicht aan, of doe het licht gewoon helemaal uit en geniet van de rust en het warme licht van de kaarsen. Ook aankleding als rozenblaadjes en bloemen en/of planten kunnen voor een ultiem wellnessgevoel zorgen. Tover jouw badkamer om tot een heerlijke oase, en geniet extra van jouw moment voor jezelf.

Upgrade jouw badkamer

Ben je meer van de rigoureuzere aanpak? Denk er dan eens over om jouw badkamer te upgraden. Vul jouw dosis vitamine D bijvoorbeeld aan met onze luxe sunshower, of plaats een whirlpool in jouw badkamer. Bekijk onze luxe producten op onze website, of neem contact op met onze specialisten. Ook in onze showrooms ben je van harte welkom. Wij denken graag met jou mee bij het creëren van het perfecte rustmoment in jouw badkamer!